elenco Aziende - HOME PAGE -

Värjätyt hiukset ja sopimukset - kupari- SILICON
< BAREX BACK

Hoidot - hiustenhoito - BAREX


VäRJäTYT HIUKSET JA SOPIMUKSET - KUPARI- SILICON
CAPELLI colorati E TRATTATI - SILICIO - RAME
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 92527 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Värjätyt hiukset ja sopimukset - kupari- SILICON
CAPELLI colorati E TRATTATI - SILICIO - RAME

piitä ja kuparia edistää sisällä elämää ja vireys väri, samalla suojaten sitä ulkoisesta aggressioiden.
Barex on kehittänytuseita muotoiluja perustuu innovatiiviseen kumppanuuteen piin ja kuparin, parantaaluontainen kyky kestää korkeita lämpötiloja ja absorboi valoa sekäkeratinisoituvien ja suojaava vaikutus muiden. Kaavan silicium + kupari parantaakirkkauttaväri sekä luonnon ja keinotekoinen, puolustaahiukset varovastilämpöä.

SHAMPOO ANTI
Shampoo antigiallo to silicium + kuparia. Synergiaa aktiivisen silanolin ja hivenaineet kupari (Cu) palauttaa loiste tylsää raitoja ja elvyttääheijastuksiatuhkan blondi tai harmaita hiuksia. Se neutraloi keltaista valkoisella ja harmaita hiuksia, vähentää liiallista keltaista tai kuparia hiukset kevyt blondi, valkaistu tai korostettu hiukset. Suodattimet UV

SHAMPOO SALVACOLORE
Kaava silicium + kuparia, ihanteellinen värjätyille hiuksille, valkaistu, käsitelty. Silanoli aktiivinen, yhdessä hivenainetta kupari (Cu) paljastaaloistoa ja kiiltoa värit samalla suojella sitä haalistumista ja pitkittäävireys refleksit. Antioksidantti vaikutusväri liittyysuojaava, korjaavat detangling ja tekee hiukset pehmeämpi.

BALM SALVACOLORE
Kaava silicium + kuparin ihanteellinen värjätyille hiuksille, valkaistu ja käsitelty. Silanoli aktiivinen yhdessä hivenainetta kupari (Cu), toimiieheydenkynsinauhoja kanssa panssaroimisen toimintaa, joka auttaa suojaamaanmännänvarsi. Kosteuttavia aineita ja hapan pH niiden tasoittava vaikutuscuticular asteikot, tekeväthiukset helppo kammata, pitää pitkä väri.
box : 350 ml annostelija

SPRAY SALVACOLORE - pre-ja post - väritys
Hoitoaine ilman huuhtelu antaa kehon, volyymiä ja kiiltoa hiukset värjätty ja valkaistu. Pii funktionalisoidaan meadowfoam öljyä tekee hiukset ilman painavat sen alas tai voitele heidät kirkas. Suihkutetaan kuiviin hiuksiin ennen kuinväri, se auttaakynsinauhoja noudattamisen varmistaminen tehostamalla. Sovelletaan värjäyksen jälkeen kuljettaapitkäaikainen kosteuttava toimintaa, joka syveneeväri.
box : ei kaasua spray pullo 125 ml


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy