elenco Aziende - HOME PAGE -

OLIOSETA
< BAREX BACK

Hoidot - hiustenhoito - BAREX


OLIOSETA
OLIOSETA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 95930 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

OLIOSETA
OLIOSETA

silkki proteiinia ja pellavan siemenet
Silk Protein ja öjypellavansiemen tekevät tästä ainutlaatuisen multi-line, omistettu kaikille hiustyypeille ja muotoiltava kuin hauras, stressaantunut ja heikensivät ympäristötekijät ja lämpö.

SHAMPOO
Dual Action Shampoo puhdistaa hellävaraisestihiukset ominaista rasvainen juuret ja kuivaa päissä, heikentynyt, joilla on taipumusta rikkoa. Kaksitoiminen annetaan ote takiainen kanssa supistava ja puhdistava ja Silk Protein Pura ja pellavan siemenet, jotka vaikuttavatkoko hiusten pituus, tuijottaen enemmänosat kuivaksi ja kuivattu, kuten piikkejä. Voidaan käyttää päivittäin.
box : 250 ml pullo annostelijan

RAKENNEJÄRJESTELYT naamio
Uudistuvat, ravitsee ja kosteuttaaosapuolet herkistyneet hiukset volyymiä ja kiiltoa tekemättä siitä raskasta. Erityisesti Silk Protein ja öjypellavansiemen sisältyvät sen kaava, auttaa estämäänhuokoisuus jamuodostumista split päättyy hiukset palaamassa sen luonnon kauneutta. Odota muutama minuutti, huuhtele huolellisesti.
box : 250 ml purkki

ei öljyä
Teknologia no oil ja vahvistamisesta pehmeät tehdämonipuolinen ja helppokäyttöinen, suunniteltu antamaan ohjaus ja mukautuvuus samaan aikaan. Silk Protein Pura ja pellavansiemenet takkihiukset ylisuojelevaelokuva, joka tekee niistä elastinen, sammutettua ja kestävät paremmin aggressioita
box : 200 ml pullo

nestekiteissä
Tuotekohtaisia ​​korkean tuoton, tehtyvälitöntä kiiltoa ja tilavuus. Erityistoimia laminointi ja tiivisteet öjypellavansiemen odottelemaan tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja laaja pitkä ja suojaa kynsinauhoja Toimintaan kosteuden ja sään. Lisäksi kaavaUV-suodatin auttaa parantamaanhohtoahiukset. Tulos : kirkastuu ja suojaa jättäen hiukset pehmeiksi ja sileä.
box : 75 ml spray pullo


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy