elenco Aziende - HOME PAGE -

B.TOXKARE nostojärjestelmä
< ALTER EGO ITALY BACK

Hoidot - hiustenhoito - ALTER EGO ITALY


B.TOXKARE NOSTOJäRJESTELMä
B.TOXKARE nostojärjestelmä
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 55857 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

B.TOXKARE nostojärjestelmä
B.TOXKARE nostojärjestelmä

ammattikäyttöön poikkeuksellisten täyteainetta ja anti -et että, kiitossynergiaa aktiivisen sukupolven takaa tehokkaan intervention ja nopea, välittömiä tuloksia minimoidenepätäydellisyydethiukset. Hiukset on enemmän konkreettisempi jakynsinauhoja Kompakti, kiitos hyaluronihappoa, Keratin, ja kollageeni, jotka antavathiusrakenne kimmoisuutta ja ja kiiltoa.

prepping SHAMPOO
Shampoo preparer joka puhdistaa syvä epäpuhtauksien poistamiseksi ja liiallinen muotoilu. L tehokkuuttamuotoilu valmisteleehiuksetparemmin imeytymistä hoidon, mahdollistaaLifting Serum B.TOXKARE tunkeutua kaikkiin sisätilojenhiukset, saadaenintään plumping toimintaa.

Package : 750 ml pullo ammatti- ja 300 ml pullo jälleenmyyntiin.

NOSTO SEERUMIN
Erikoiskäsittelyt vaikutus botox, täyttö ja plumping. Uusiutuu ja vahvistaahiuksia s sisäinen palauttaminen kimmoisuutta, elinvoimaa, pehmeyttä ja kiiltoa hiukset nuoria ja terveitä. Kosteuttava ja tasoitus hyaluronihappoa muuntaahiuskuitua kunkollageeni ja keratiini Ylistäkää L kimmoisuutta ja ja corposit täysimääräisesti hiukset, Bright, pehmeä ja sammutettua.
tapa d käyttö : käyttäen erityistä Mittaruiskussa, ottaa 10 ml keskipitkällä lyhyet hiukset, 20 ml keskipitkän pitkät hiukset. Levitäpituudet osa kerrallaan, hierovathiukset helpottaajakelua ja tunkeutuminentuotteen ja ulkoilu, sisätilojenkuitua. Jätä 15 minuuttia lämmönlähde (ei kypärää) tai vaihtoehtoisesti muovinen korkki. Lopussasuljin, ilman huuhtelua, Muotoilu Cream B.TOXKARE sovelletaan suunnattu d käyttöä.
Package : pullo 10 x 20 ml.

ääriviivaoh- CREAM
Cream tiiviste, joka viimeistelee hoidon B.TOXKARE, täydellisesti sulkemallakynsinauhat ja pitää aktiivisesti kaikki sisäinen kuitu. L korkea pitoisuus hyaluronihappoa, kollageenin ja keratiini kosteuttaa ja ravitsee syvä.

tapa d käyttö : jälkeenvalotusaikaa Lifting Serum B.TOXKARE, peruuttaa kanssa lastallamäärä tarvitaan kermaa ja soveltaatuotteen kaikkia pituuksia, jakaa sen tasaisesti. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja, huuhtele.

Package : 500 ml pullo ammatti- ja 200 ml pullo jälleenmyyntituotteista.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy