elenco Aziende - HOME PAGE -

BOTANIKARE DAY THERAPY
< ALTER EGO ITALY BACK

Hoidot - hiustenhoito - ALTER EGO ITALY


BOTANIKARE DAY THERAPY
BOTANIKARE DAY THERAPY
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 84387 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BOTANIKARE DAY THERAPY
BOTANIKARE DAY THERAPY

BOTANIKARE DAY hoito onuusi ammatillinen tuotevalikoima, jolla pyritäänhyvinvoinnista ja hoidostapäänahan ja hiusten, erityisesti suunniteltu estämään ja hoitamaan viat jayleisimpiä poikkeavuuksia. Kaikki tuotteet ovat muotoiluja ilman parabeeneja, sulfaatteja (SLS ja SLES), väriaineita, lanoliini, ftalaatteja ja allergeeneja. Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti, nikkeli, koboltti kromi ja testattu. Hoidon energisoiva on suositeltavaa aina käyttäätuotteitaWelleness vartenvalmisteluvaiheessa puhdistus ja myrkkyjä kuorinta esikäsittelyn ja täydellisesti Eco -mineraali MOUSSE.

energisoiva hiuksille ja päänahalle hoito
Tuotteidenvälillä energisoiva on kehitetty erityisesti edistää tehokkaasti vähentää hiukset kuuluvat ja vahvistaa hauraita ja ohennettu. Synergia teknologian ja luonnon :huolellinen valinta vaikuttavat aineet ja korkean suorituskyvyn toimintaamonimutkaista teknologiaa, jotta tämä rituaali tehokkaammin annetaan kestäviä tuloksia.

energisoiva SHAMPOO
Tämä shampoo valmistettuuute Yuzu suojaavalla yhdistettynä monitoimi aineita, kuten Fytosterolien eko -sertifioitu,korkea ravintoarvo ja pehmittävä, edistää tasapainon hiukset ja päänahka, valmistautuu tekemäänkaikkein energisoiva hoito syksyllä.
box : 300 ml pullo (vähittäiskauppa) ja 1000 ml (ammatillinen).

energisoiva superaktiivinen LOTION
Uudistava intensiivinen hoito lasipulloihin muotoiltu Trichogen Veg ®. Sen ominaisuudet auttavat tasapainottamaan ja puhdistaapäänahan uudelleenaktivoimistareuna mikroverenkiertoa, lisäämällähapen ja elvyttämäänhiuskuitua, mikä parantaalaatua hiukset. Erityinen pitoisuuksina voi aiheuttaalievää ohimenevää punoitusta.
box : 10 ml pullolaatikko 12 kpl (ammatillinen) ja 125 ml pullo (jälleenmyynti).

energisoiva GENTLE LOTION
Uudistava Lotion, muotoiltu Trichogen Veg ® sopii erityisesti torjumaanväliaikainen lasku ja harvennushiukset herkkä päänahkaa. Sen ominaisuudet auttavat tasapainottamaan ja puhdistaapäänahan uudelleenaktivoimistareuna mikroverenkiertoa ja lisää sitenhapen.
box : 10 ml pullolaatikko 12 kpl (ammatillinen ja vähittäiskauppa).


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy