elenco Aziende - HOME PAGE -

NEWLIFE.IT
< ALDO FORTE BACK

Hoidot - hiustenhoito - ALDO FORTE


NEWLIFE.IT


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
NEWLIFE.IT

SHAMPOO RASVAKUPPI
Shampoo rasva NEWLIFE.IT palauttaanormaalin tuotantoa tali talirauhasten. Onvirkistävä ja supistava auttaa palauttamaannormaali fysiologinen tasapaino.


SHAMPOO ANTI HELPING
Shampoo puhdistaa hellävaraisesti ja pudota NEWLIFE.IT pelaanormalisoi ja elvyttää, koska se on muotoiltu aktiivisia ainesosia ja herkkä. Se stimuloi toimintaa hiukset polttimo auttaa normalisoimaan ihon ja sitten taistella hiustenlähtöä. Antaa uutta elinvoimaahiukset hauras ja heikko ja sitä voidaan käyttää usein.


shampoo ohuille hiuksille JÄLLEENRAKENTAMISTA
Jälleenrakentamiseen NEWLIFE.IT shampoo hennoille hiuksille kosteuttaa ja ravitseehiuksia tehden ja uudistamiseksi seaivan ensimmäinen sovellusten vakaampi ja loistava. Se suositellaan erityisesti hennoille hiuksille tai hauras.


RECONSTRUCTION käsiteltyjen hiusten shampoo
Jälleenrakentamiseen NEWLIFE.IT shampoo hiuksille kosteuttaa ja ravitseehiuksia uudistaa ja tehdävarhainen sovellus loistava ja silkkinen. Se suositellaan erityisesti hauras tai vaurioituneita hiuksia säästä tai teknisistä hoitoja.


SHAMPOO pesua
Shampoo usein toistuvaan pesuun NEWLIFE.IT on suunniteltu toistuvaan käyttöön ja ​​sanomalehti. Onpehmentävä ja kosteusvoide ja sopii poistamaan jäämiä hiuslakkaa tai geeliä.
box : pulloa 300 ml.


RECONSTRUCTION käsiteltyjen hiusten naamio
Jälleenrakentaminen UUSI LIFE.IT monivitamiini maski syvästi ravitsee hiuksia jättäen sen käsiteltiin ensimmäisestä hakemuksesta pehmeä ja vahva, täynnä elinvoimaa ja luonnon kauneutta.
box : 500 ml pullo.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy