elenco Aziende - HOME PAGE -

EASY EHDOTON 3
< LISAP BACK

Hiusväriä - LISAP


EASY EHDOTON 3
Senza ammoniakki, PPD: N, resorsinoli
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 101039 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

EASY EHDOTON 3
Senza ammoniakki, PPD: N, resorsinoli

Erittäin herkkä väri ja suunniteltu niille, joilla on herkkä iho ongelmia. HELPPOA ehdoton menestys perustuu sen MICROEMULSION anti-Age monimutkainen , voitaisiin estää ikääntymistä Consultation monimutkainen: MicroEmulsion hidastaa hapettumista seos (väriaineet kerma + kehittäjä) lähtönopeus, Lisää värin intensiteettiä ja edistää nopeammin vapauttaa varat väriaineet kapillaari kuorikerros.
Tänään MICROEMULSION monimutkainen on rikastuttanut A3 pigmentit , väripigmentit, joka on ankkuroitu capello on viime enää pitämällä samassa väri, shampoo shampoo. Rikastettu ARGAN öljyä ja KERATIINI , jättää hiukset pehmeän ja silkkisen vaikka väri. LYÖMÄTÖN kattavuus helppo soveltaa ilman väli sekoittaa muitakin vivahteita takaa 100 % kattavuus harmaiden hiusten lisäämättä luonnollinen perusta kestävä väri on loistava juuri teki.

• Turvallinen ja hellävarainen iholle;
• Korkea siemeniin;
• Uskomaton kirkkaus;
• Väri kesto.

sävyjä: saatavana 55 värit + punainen INTOHIMO 4: RUBY CORAL MAHONKI KUPARIA sisältävä uusi innovatiivinen väriaineet pigmentit, jotka tarjoavat , red, myös lujuutta ja värisyvyys kadehdittava tulos on mielenkiintoinen ja monipuolinen tapa. Monipuolinen ja suunnattu , mutta nuori aristokraatti ja täydellinen. Alueen SUPERLIFT ja TONALIZZANTI tarjoaa ylimääräisen tulos ja superior kauneus. Neutraali suorituskykyä ultrachiara ja erottuva keltainen sävyjä aikana jakautumisesta melanin. Turvallisuutta ja rauhaa helppoa valmisteen absoluuttinen 3 antaa loistavia tuloksia 5 VALKAISU ÄÄNIÄ rajan.
Ehdoton 3 linja on rikastettu kahvia ja MACADAMIA ehdoton ehdoton tarjoavat ammattilaisten tiiviys ja syvyys heijastuksia Mokka.

käyttöohjeet: sekoitetaan 1: 1 suhde , vain 5 kehittäjä helppo 10 , 20 , 30 ja 40 osaa. Seisotetaan 30 minuuttia ja huuhtele. Huolto ja takuu jatkuvan suojauksen käyttämällä LISAP ehdoton suojaava SPRAY värillinen hiukset.

pakkaus: 60 ml tuubi.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy