elenco Aziende - HOME PAGE -

DIANTEA
< KOMIS BACK

Hiusväriä - KOMIS


DIANTEA
Ammatillinen väritys ilman ammoniakkia-ilman PPD-no resorsinoli


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
DIANTEA
Ammatillinen väritys ilman ammoniakkia-ilman PPD-no resorsinoli

Herkkä, tuoksuva, suuri harmaa kattavuus, täydellinen ja kestävä, kunnioitetaan iho ja hiukset: ovat tärkeimmät ominaisuudet uusi hiusten väri DIANTEA. Nämä ominaisuudet ovat peräisin perusteellinen tutkimus ja analyysi kaikki raaka-aineet joista muodostuu. Poistetaan siis ammoniakkia, resorsinoli ja PPD (p-fenyleenidiamiinia) korvaa ne muut aineet vähemmän aggressiivisia ja toimivampia. Se oli myös rikastettu kosteusvoiteet sävy, pehmeyttä ja kiiltoa hiukset ja keramideja palauttaa ja ylläpitää ihon este. Lisäksi kohti säännöt KOMIS tuottaja DIANTEA väri, jatkuva tutkimukset ja testit sen tekninen joukkue johtaa jatkuvasti voittoja väriaine sävellystä tuotteen turvallisuus ja tarkkaavaisesti.

sävyjä: Musta-tumma ruskea 3-1:4-5-6 tumma blondi vaalea ruskea ruskea-vaalea 7-8-9 valo vaaleat blondi; KULTA: 6.3 Golden tummanvaaleaan; Kupari: 7.43 kultainen kuparin blondi; Fantasy: 3,05 suklaa; SUPERLIGHT: 9000 luonnollinen blondi super.

käyttöohjeet: DIANTEA väriaineet kerma saat teknisesti täydellinen ja vaikuttavia tuloksia. DIANTEA väriaineet kerma tulee käyttää vetyperoksidia emulsio vakautettu suhde 1 osa ehdottomasti värivoidetta + 1,5 hapettimena (puoli putki (50 ml) + 75 ml, 30, 40 osaa 20 vakiintunut happea).

Tärkeää: DIANTEA väriaineet kerma voidaan käyttää myös perinteisiä Parturi väriaine laimennus 1 + 1 jälkeen klassisen järjestelmän (1 osa 1 osa väri kerma DIANTEA + hapettimena). On siis mahdollista korostaa eniten valtaa ja antaa enemmän näkyvyyttä ja nuançature pitää täysin tervettä kiiltoa ja sävy väri uskollisuutta.

pakkaus: 100 ml putki, yhtä suuri kuin 2 sovelluksia.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy