elenco Aziende - HOME PAGE -

CROMAKEY - OIL
< EMSIBETH BACK

Hiusväriä - EMSIBETH


CROMAKEY - OIL
Öljyn värjäytyminen high - tech ammoniakkia


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
CROMAKEY - OIL
Öljyn värjäytyminen high - tech ammoniakkia

ROMAKEY - OIL onuusi järjestelmä öljyn värjäytymistä high - tech ammoniakkia ja helppokäyttöinen, joka peittää ja vaalentaa jopa 4 ääniä poikkeuksellisten herkku. Se onjärjestelmä, kirkkaat värit ilman ammoniakkia miellyttävä tuoksu, ei savua. Tarjoaa 30 % enemmän pysyvää väriä ansiostaöljy, joka tunkeutuu syvemmällehiuskuitua. Öljypohjainen muotoilu alkoholiriippuvuuden hoidossa öljyhappoa, öljyhappoa ja kationisten polymeerien tekee hiukset erittäin kiiltäviä ja loistava. Se vaalentaa, ja sitä voidaan myös käyttääsävy - sävyyn. Kattaa harmaat hiukset 100 % suoraan ja ei tahraaihoa.

Se on helppo levittää ja antaa miellyttävän tunteen hyvinvointi käytön aikana. Yhdessä Cromakey -Oil luotiin Cromakey - Oil Serum Protein,ei- huuhtelu murskaintyyppiproteiini - pohjainen kationinen keratiini uuden sukupolven, 100 % absorboituahiukset, kosteuttaa ja ravitseehiuksia suositaanimeytymistä väri.

Shades käytettävissä 60 sävyjä välillä : luonnollinen, voimakas, luonnollinen tuhka, tuhka kulta, kulta, tuhka, kupari, mahonki, voimakkaan punainen, puu, ja neutraali (NN).

käyttötapa : ei-metallisten kulhoon tai shaker sekoittuvat 75 ml Cromakey -Oil 75 ml Cromakey - In Activator perustuvasuhde 01:01. Sarjalle : sekoitetaan 75 ml CROMAKEY - öljyä 115 ml Cromakey - In Activator perustuvasuhde 1:1,5.

box : pullo 75 ml laatikko 3 kpl.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy