elenco Aziende - HOME PAGE -

SYNERGIA VÄRI
< ECHOSLINE BACK

Hiusväriä - ECHOSLINE


SYNERGIA VÄRI
pysyvä Värilaser kerma ammoniakkia ja PPD
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 106223 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

SYNERGIA VÄRI
pysyvä Värilaser kerma ammoniakkia ja PPD

Kauneutesi rituaali Seliàr esittelee ainutlaatuinen ja arvokas synergia ammatillinen pysyvä väri: kerma väri ilman ammoniakkia ja ilman lisättävä erityisiä luonnon synergiaa Paraphenylenediamine keratiini Arganöljy ja pellavansiemenöljy ja proteiini Silk Road.
Erityinen muotoilu mahdollistaa tehostamiseksi synergia yhteisvaikutukset väri mikro-molekyylien värit täydellinen ja yhtenäinen kattavuus valkoiset hiukset. Runsaasti luonnollisia ainesosia tekee arvokkaita aineita ja suojaava ehdollistaminen saavuttamaan rakenneuudistus on erittäin kirkas voimakkaita värejä ja kestävä toimii kaikella kunnioituksella ja hiukset ja päänahka päänahan. Jotta taata enimmäis esitys väri ilman ammoniakkia palvelun ”synergia väri sekoitetaan erityistä Activator aktivoida kerma Seliàr kerma yhteisvaikutukset synergiassa.
sävyt: Synergia väri on saatavilla 63 harmaan sävyjä, Jaettu 13 sarja (luonnollinen ”ASH” BEIGE ”PURPLE” kupari ”kulta” mahonki ”ROSSI” RAJ ”ylimääräinen” GOLDEN BROWN ”ylimääräistä” PLATINAN vaalea HIEKKA kupari) ja 3 LIGHTENERS; VÄRIAINEEN 1 hopea ja 1 neutraali.
käyttöohjeessa annettuja tietoja: sekoita vaikutukselle kulho 50 ml 75 ml aktivoida kerma väri synergia synergiaa (synergia 100 ml 50 ml + väri Lighteners: Synergia aktivoida kerma). Tasaisesti jakaa seos kuivien hiusten pesemätön. Kun suljin emulgoidaan hoito ”sitten huuhdellaan huolellisesti hiuksissa kunnes vesi selviää ja ravitseva SHAMPOO SELIÀR ARGAN.
pakkaus: 100 ml tuubi.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy