elenco Aziende - HOME PAGE -

ECHOS VÄRI
< ECHOSLINE BACK

Hiusväriä - ECHOSLINE


ECHOS VÄRI
väritys mehiläisvaha kerma
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 141675 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ECHOS VÄRI
väritys mehiläisvaha kerma

Vaatekoko väritys kerma mehiläisvaha ja c-vitamiinia. Innovatiivisia kaava luo korkea suorituskyky on myös eri ympäristö- ja ilmasto-olosuhteet tekee hiukset, kiiltävä ja kirkas. Tiettyjä tehoaineita antaa luonnollisen suojan hiukset tekee Hiustenkuivaaja toimintaa ja pehmittävä. ECHOS väri varmistaa kattava harmaita hiuksia ja voit luoda kestävä värit Kiitos antioksidanttiominaisuuksia c-vitamiinia. On suositeltavaa käyttää yhdessä hapettavat emulsio kerma Echosline takaa korkean vakauden sävy pohdinta ja vähentää värin toning.

sävyjä: ECHOS väri on saatavilla vilkkaalla sävyjä jaettu 120 20 sarja: luonnollinen luonnollinen luonnollinen voimakas ”ASH” EXTRA ”MATTA” BAHIA ”intensiivinen” BEIGE ”ASH” kupari ”KULLANRUSKEAKSI GOLDEN BROWN SUKLAANRUSKEA TROOPPINEN kultainen kuparin AUBURN” syvä kupari ” MAHONKI VIOLA ROSSI ”SYVÄN punainen ROSSI ylimääräistä” Tonalizzatori ”6 4 3 pastellin ja neutraali 1 Kuvanvahvistinputket Lighteners.

käyttöohjeet: ei-metallisten astiaan ”1 + 1 on 5 (esim: 50 ml kermaa + 75 ml hapettavat emulsio kerma Echosline ennalta asemia). Super-kevennys-sarjan se olisi sekoitettava 1 + 2 (esim 50 ml kermaa + 100 ml hapettavat emulsio Echosline 40 vol). Voit käyttää tone-on-tone kerma ECHOS väriä ”väritys ja toning shampoo hiukset 1 + 2 kerma laimennus on suositeltavaa aktivoida kermainen Echosline on 7 osaa. Tonalizzatori Echosline on tarkoitus saada parhaan tuloksen varoista sovelluksia kuten valkaisu count ”raitoja” auringonpolttama ”korostaa kontrasteja ja värit, lighteners”.

pakkaus: 100 ml tuubi.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy