elenco Aziende - HOME PAGE -

TÄYSVÄRI
< DIKSON BACK

Hiusväriä - DIKSON


TÄYSVÄRI
korjauskertoimia tippaa
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 102386 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TÄYSVÄRI
korjauskertoimia tippaa

tänään Dikson paletti on rikastettuyllättävä innovaatio :väri korjaaja tippaa sekoittaa värejä hapettumista. Tämä vallankumouksellinen uusia laboratorioita tutkittiin Dikson johtuuyhteenlaskettu tulosyksinoikeus ja mukautettuja värejähelppokäyttöisyys. Lets saada custom sävyjä ja heijastuksia tehostettava kunnioitanterveyden hiukset. Korjaaja TÄYSVÄRI säädöksen lieventäviä tai täydentäviätuloshapettumisen hiusvärin. Tuotteen määrä, jota käytetään vaihtelee intensiteetti tuloksen haluat saavuttaa.

vivahteita : 4 BLUEBROWNPURPLERED. Neste rakenne jakätevä tiputin helppokäyttöisyys tuotteen, joka on sekoitettava kerma väritys. Käyttökorjaus ei aiheuta muutostavalotusaikaavärjäystä.
käyttötapa : TÄYSVÄRI mix tarkasti ohjeiden sovellettavuutta pöytä. Varmista, että kaikki osat ovat sekoittuneet. Sekoittuminen ei vaikuta tulokseen, että oikean tuotteen. Kun seos nelivärinenvärikerma tulee hyvin voimakas, mutta vaikutuksenhiuksia ei muuttunut millään tavalla. Tuotetaan yksinomaan ammattikäyttöön. BLU sopii pehmentääsävyjä kuuluvat luontevastikäytetään laskuri väri sammuttaalämmin heijastukset (oranssi ja punainen). Boost kattavuus valkoiset hiukset. Brown on käytetty piristääsävyjä värin kaikki sävyt paitsipunaiset ja syvänpunaisella. RED käytetään korostamaanpunaista kaikissa väreissä. Suositellaan erityisesti punaisenpunainen purppuraoranssikuparisuklaataruskeamahonki tehostamaantuloksen. PURPLE toimii poisneutraloimiskyvyn eli jäähdytyskellertävä sävyjä ja kultainen kaikissa väreissä.
box : 10 ml pulloihin.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy