elenco Aziende - HOME PAGE -

COLORDESIGN KERMALLE hiusvärin
< COLOR DESIGN BACK

Hiusväriä - COLOR DESIGN


COLORDESIGN KERMALLE HIUSVäRIN
COLORDESIGN CREMA COLORANTE PER CAPELLI
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 109357 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLORDESIGN KERMALLE hiusvärin
COLORDESIGN CREMA COLORANTE PER CAPELLI

tuotteet hiusväri Colordesign pystyvät vastaamaan tarpeita ja tarjotaparas ammatillinen kampaamo työkaluja täyttää toiveet asiakkailleen. Väritys järjestelmä on muotoiltu ilmastointi ainesosia ja rakenneuudistukseen luoda loistava väri ja monitahoinen ja pystyvät varmistamaan yhteensä kattavuus harmaita hiuksia samalla erinomaisen suojan ja nesteytys. Colordesign aistimyönteisiä vaikutuksia keramidien ja otettiin käyttöönalalla hiusväri ammatillinen hiusmuotoilija tarjoaainnovatiivisen tuotteen, rakenneuudistus ja väritys samaan aikaan.
sävyjä : saatavilla 134 värisävyjä pysyvä, värjäys ilman ammoniakkia 46 sävyjä, 18 sävyjä sävytys sävyjä ja 6 Kontrastiväriset kolme yhdessä.
käyttötapa : emulsio valinta hapetin kerma : 10 volyymit (3 %), tummentaasävyä, väri valkaistu hiukset. 20 volyymit (6 %), äänimerkkiä -on - tone väri, kansi harmaa tukka, keventääsävy. 30 volyymit (9 %) valkaisemi keskipitkän (2 tai 3 ääntä). 40 volyymit (12 %), vaalentamiseen vahva (3 tai 4 äänien). Keventää enemmän kuin 4 sävyjä joudut käyttämäänvivahteitasarjan superschiarente.
Valmistelu:ei-metallisten astiaan ja sekoitaosa kermaa toisella puolella japuolet (1:1,5) hapetetaan emulsiovoidekoostumus valintasi. Jos käytät jotakinsarjan superschiarente sävyt, sekoita yksi osa kerma kahteen osaan japuoli (1:2,5) hapetetaan emulsiovoidekoostumus 40 tilavuuteen.
KÄYTTÖ: Levitä seos tasaisestivalmistettu väriaine pesemätön hiukset, anna vaikuttaa noin 30 minuuttia. Jälkeenvalotusajan varovasti huuhtele hiukset haalealla vedellä ja sitten sen jälkeenshampoo - väri (pH 4,5).
paketti : 100 ml: n putkeen.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy