elenco Aziende - HOME PAGE -

KERATIN COLOR
< BBCOS BACK

Hiusväriä - BBCOS


KERATIN COLOR
KERATIN COLOR


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

KERATIN COLOR
KERATIN COLOR

pysyvä väritys keratiini - pohjainen
Siinä yhdistyvätherkkuväriaine ilman ammoniakkia,enemmän proteiinia fysio yhteensopivahiukset :hydrolysoitu keratiini. Tulos : hiukset silkkinen, terveellinen, täyteläinen, värejä ja luonnon ääniä parannettu heijastukset. Keratiini onproteiini, joka muodostaaperusosa, hiukset ja kynnet. Hiukset keratiini on läsnäorvaskesi,ohut uloin kerros, joka on vastuussakiilto ja sileys hiukset, aivokuoressa, jossa keratiini- kuitujen ja säikeiden sitovat ja lujuuden määrittämiseksi ja elastisuushiukset. Lopuksi, luun, joka koostuu keratiini proteiineja, joka lukee väri hiukset. Väriaineet, helposti muuttaakemiallisia sidoksiakeratiini vahingoittaa sitä.
KERATIN väri on väri kermasta ilman ammoniakkipohjaisten hydrolysoitu keratiini, joka on helposti upotettavia päässäkynsinauhoja ja kuorikerroshiukset hoidon aikana vastaamaantarpeeseenpalautuminen proteiinia.
Shades käytettävissä 40 sävyjä.
tapa käyttää : sekoittamallakerma putki KERATIN COLOR 100 ml: 150 ml: n Oxigen BBcos, jolloin saadaan 250 ml kermaa, riittävä määrä värjätäpaksu pää hiukset. Valotusajan 30/35 minuuttia. Exclusive kampaajille. Sekoitus: 1 : 1.5.
box : 100 ml: n putkeen.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy