elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR.IT - VÄRJÄYS CREAM
< ALDO FORTE BACK

Hiusväriä - ALDO FORTE


COLOR.IT - VÄRJÄYS CREAM
kasvien uutetta oliiviöljyä ilman ammoniakkia ja ilman parafenilendiammina


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
COLOR.IT - VÄRJÄYS CREAM
kasvien uutetta oliiviöljyä ilman ammoniakkia ja ilman parafenilendiammina

Jotkut kemikaalit, kuten ammoniakkia ja parafenilendiammina, tuotannossa käytettävien hiusvärien voi aiheuttaa ihosairauksia ja hengityselinsairaudet.
COLOR.IT on korvannut ammoniakin kanssa monoetanoliamiini ja parafenilendiammina kanssa diaminotolueeni sulfaatti (molekyyli uuden sukupolven) ja vähentää siten mahdollisuutta allergioita ja närästystä.
Se takaakunnioitettusuojanhiusten rakennetta.
Yksinomaiseen käyttöön vaikuttavien aineiden ja pigmenttien korkealaatuisia, takaa tasaisen värin ja pitkäkestoinen, intensiivinen ja loistava sävyjä ja täysimääräisesti harmaita hiuksia. Yhdistelmä VÄRJÄYS kerma ja emulsio Oxidant COLOR.IT kerma, mahdollistaa saadaseoksen ja samettisen pehmeä, helppo käyttää ja levittää, nopeaa ja helppoa. Meneillään oleva tutkimus pyrkii luomaan tuotteita, joissa yhdistyvät käytännöllisyys, kunnioittaminenluonnollisen rakenteenhiukset ja erinomaisia ​​tuloksia, johtimuotoiluun väritys kerma COLOR.IT kasviuutteen oliiviöljyä. Sen valo tuoksu tekee sen käytöstä miellyttävää ja varmistaa,yhtenäinen väri, kirkas ja silkkinen yhteensä osaltahiukset.
Shades käytettävissä 30 sävyjä sarjassa :
- Luonnollinen: 1.nero, 3.castano tumma 4.castano, 5.castano kirkas, tumma 6.biondo, 7.biondo, 8.biondo selkeä, kirkas 9.biondo ;
- Kupari: Copper 4.4.castano, 8.43.biondo kirkas kultainen kupari, kupari 7.44.biondo voimakas, tumma kupari 6.4.biondo ;
- PURPLE : 4.22.castano Irise voimakas, selkeä 5.22.castano Irise intensiivistä
- Punainen: 4.62.castano Irise, 5.66.mogano tulinen, voimakas 5.55.castano kirkas mahonki, punainen mahonki 5.56.castano selvää, 7.66.biondo Deep Purple, kevyt mahonki 8.52.biondo Irise ;
- Kultainen ja BROWN : 5.003.castano luonnonvaloa suklaa, vaalea kullankeltainen 5.3.castano, 6.003.biondo luonnollisen tumman ruskea, tumma kultainen 6.3.biondo, 7.003.biondo luonnollinen tupakka, 7.33.biondo voimakas kultainen valo 8.003.biondo luonnollinen manteli, 9.003.biondo selvää luonnon hunajaa, kultainen 9.3.biondo selvää.
käyttötapa : Inei-metallisten astiaan, sekoita yksi osa kerma ja osa ja puolet hapettavat emulsiovoidekoostumus.
-Ensimmäisen hakemuksen : jakautuisi tasaisestiväriaineseoksen valmiita pituuksia ja latvoja, anna vaikuttaa noin 10 minuuttia. Sitten uudelleen valmistelemaansama väritys seoksen ja levitä se tasaisestijuuret myös, edellyttää uutta valotusaikaa 30 minuuttia.
- Parantele : jakaaseos tasaisestivalmis väriaine hiusten kasvua, tarkkailemallasulkimen nopeuden 30 minuuttia. Tarvittaessa lieventämisestäpituudet ja vinkkejämuutama minuutti ennenloppuavalotusajan kostutetaanspray pullo ja soveltaaväri pysyi emulgoivien kaiken.
Aina puolittaa asennus kertaa sen jälkeen pysyvästi tai discolorations.
Jälkeenvalotusajan varovasti huuhtelehiukset lämpimällä vedellä,shampoo janaamio hapan.
Varoitus : väritys kerma COLOR.IT on kalibroituosuus 70 % valkoisia karvoja. Yli 70 % käyttäentummempi sävy (esim. saada7 käytössä6).
paketti : Tube 100 gr.


yritykset

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy