elenco Aziende - HOME PAGE -

BLUE DECO Powder - VALKOINEN DECO POWDER
< EXTREMO BACK

Hiusten valkaisuaineet - EXTREMO


BLUE DECO POWDER - VALKOINEN DECO POWDER
kauneus kampauksen
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 67216 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
BLUE DECO Powder - VALKOINEN DECO POWDER
kauneus kampauksen

DECO Powder Blue onvalkaisu jauhe sininen kompakti tehostettu toiminta saavuttaa täydellinen vaalea mahdollisimman vaalentamiseen. Se toimiiäärimmäisen turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ihanteellinenvaalentamiseen nopea ja tehokas jopa 7 sävyjä luonnon tai värjätyille hiuksille. Formula Erittäin pienikokoinen, se ei luo pölyn vaikutuksia valmistelun aikana ja hengittäminen ilmassa leijuvat hiukkaset. Sisältää kosteuttavia aktiivisia ainesosia, jotka säilyttävätterveyden hiukset. Kaava sininen pigmentit anti - keltainen toiminta tekee siitä erityisen sopivantekniikoita raitoja tai kohokohtia ilmaan tai suojattu (kalvot).

DECO WHITE jauhe onvalkaisu jauhe valkoinen jauheformulaatio sen raskaan haihtumaton täynnä laadukkaita raaka-aineita ja pigmenttejä sinivioletti, antaa erinomaiset valkaisu mitä tahansa tekniikkaa (raitoja, värin, auringon polttama, jne.). enintään kunnioittaminenhiukset, estää väri muuttuu oranssi - keltainen.

käyttötapa : , sopivia suojakäsineitä, siirryseoshyvin ilmastoidussa tilassa, kaadaei-metallisten kulhoon ja lisäätarvittavan annoksen pieninä annoksinahapettava emulsio kunnes saatjohdonmukaisuus haluttu. Sekoitetaan huolellisesti hapettimen kanssa 10-20-30 tai 40 volsekoitussuhde 01:02
box : purkit 500 gr.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy