elenco Aziende - HOME PAGE -

JOC Color Line
< BAREX BACK

Hiusten valkaisuaineet - BAREX


JOC COLOR LINE
JOC Color Line
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 83691 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

JOC Color Line
JOC Color Line

vaalennusjauhe BLUE - vaikutus antigiallo
D - pantenolia

Värjätäkunnioitettuiho ja hiukset, ja tasaisesti vaalentaa nuhteettoman tuloksia. Vaalennusjauhe Color Line JOC on suunniteltu värimuutoksia yhteensä, keskiarvoja, tai lukea, kohokohtia, peittaus ja balayages. Kaava D - pantenolia teot suojelemalla ja kosteuttavahiukset, kun taassininen pigmenttejä, jotka muodostavatneutraloidavaikutus elikeltainen väri luonnollisempi. Kiitosrakeita, joista se koostuu, vaalennusjauhe ei levitäilmaan sekoituksen aikana, varmistamallatyöympäristön turvallisempaa ja terveellisempää.
D - pantenolia,tärkeä liittolainen, onprovitamiini, jonka ominaisuudet tunnetaan ja arvostetaan vuosiaammatillinen hiukset. Käytetyt muotoiluja tehokkaampaa, korjaa vaurioita aiheuttamat aggressiivisia kemiallisia tai mekaanisia käsittelyjä, säilyttäenoikealla tasolla nesteytys ja estää kuivumistahiukset jamuotoilu split päättyy. Kaavassa vaalennusjauhe pantenolia säädöksiä synergiaa erityistä kationisia ainesosia, jotka tekeväthiuksista pehmeät, joustava ja helppo kammata.
käyttötapa : ei-metallisten kulhoon kaada kaksi ruokalusikallista jauhetta ja lisätä hapettava emulsiomäärä, joka tarvitaan halutun yhdenmukaisuuden (2 osaa hapetin ja 1 osa jauhetta).
Käytä Joc Oxide on 20/30/40 Vol riippuen valkaisun halutaan. On suositeltavaa, siis valvoa valkaisun asennuksen aikana (minimi 20, maksimi 35 minuuttia). Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä, sitten mennä Joc Re - Balance Shampoo.
box : 250 g pussi pakkaus 2

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy