elenco Aziende - HOME PAGE -

DE : C PREMIUM CREAM
< ALTER EGO ITALY BACK

Hiusten valkaisuaineet - ALTER EGO ITALY


DE : C PREMIUM CREAM
valkaisuainetta kerma korkea kosmeettisia toimia
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 87640 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DE : C PREMIUM CREAM
valkaisuainetta kerma korkea kosmeettisia toimia

valkaisu kerma korkea kosmeettisia toimia, laajentaa olemassa olevia erilaisia ​​teknisiä tuotteita Decoego ammattikäyttöön valkaisu. Se tarjoaa360 asteen palvelun, alkaenuseimmat perinteiset raitoja foliolla, naarmuja, balayages, valo aivohalvauksia lastalla tai kampa, eri kontrasti tekniikoita.
Kiitos sen kermainen koostumus, tiheä ja kompakti ja sen molekyylikoostumuksesta parannettuinnovatiivinen Hydra Loock System, mahdollistaa suuremman helppo soveltaa ja sopii kaikille tekniikat värin.
Sen koostumus viittaatunneravitsevaa ja kosmeettinen hoito, joka ei jäykistyy ja ei kuivatahiuksia soveltamisen aikana vaiheissa. Sisältää : mehiläisvaha, Maissi, Shea Butter, kaoliini.
Sen ainutlaatuinen Hydra Loock Järjestelmä perustuu mehiläisvaha voit sisällyttäätehoaineet kauttaturvaverkko ympärillähiukset kuinsuojaava pesää. Tämä mekanismi luonnollista alkuperää suosiitasaisempaa jakautumista kerma ja mahdollistaaparemman otteenhiusten rakennetta.
Lisäksitoiminta Bio - Conditioning Caring System perustuu Protein Maissi, auttaa tasapainottamaanhiusten luonnollista valkuaispitoisuus, jolloin kylläisyyden väri, kiilto ja elinvoimaa.
paketti : pussi 250 gr.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy