elenco Aziende - HOME PAGE -

BE BLONDE - BE PURE Vaaleat CREAM
< ALTER EGO ITALY BACK

Hiusten valkaisuaineet - ALTER EGO ITALY


BE BLONDE - BE PURE VAALEAT CREAM
voiteet , valkaisuaineet
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 69567 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BE BLONDE - BE PURE Vaaleat CREAM
voiteet , valkaisuaineet

BE BLONDE on ensimmäinen valikoima värejä ja ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden yksinomaan valmistettu kaikkientarpeisiin luonnostaan ​​vaaleat hiukset, tai valkaistu. Alue BE BLONDE yhdistyvätominaisuudet jälleenrakentamiseen, syvä ravintoa ja suurin kirkkaus erityisen aktiivisia ainesosia valittuna Eco - sertifioitu ja ilman parabeeneja :
• Aktiivinen Shine monimutkainen :ainesosa luonnollista alkuperää uutetaansiemenistäpalmuja Brasilian, antaa poikkeuksellisen kiiltoa ja loistoa, valaistukseen ja palasi kentälle.
• Inca Oil : ravitseva öljy, uutetaan siemenistä homonyymisiä kasvi kotoisin Peru, tunnustettu anti-aging ja rakenneuudistusta ominaisuuksia.

puhdasta Vaaleat kerma onvalkaisu kerma kosmetiikka ansiosta kermaformulaatiota antaa suuremman hallinnan ja vaivattoman soveltamisen tekniikoitakeventäminen jopa 7 sävyjä. Sopii kaikille levitystekniikat (mechès, auringon polttama, balayages, shatush ja naarmuja), täydellinen vaalentamiseen karttoja tarkastella tai vapaalla kädellä. Sitä voidaan käyttää peittaustarkoituksiin tai värjäytyminenpalvelun yhdessäYhteensä YHTEENSÄ BLONDE ACTIVATOR.
box : pussi 500 g.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy