elenco Aziende - HOME PAGE -

PLATINUM HARJA - keraaminen sylinteri
< GIUBRA BACK

Hiusharjat - GIUBRA


PLATINUM HARJA - KERAAMINEN SYLINTERI
PLATINUM HARJA - Cilindro in Ceramica


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PLATINUM HARJA - keraaminen sylinteri
PLATINUM HARJA - Cilindro in Ceramica


• keraamisesti pinnoitetut Sylinteri:lämpö leviää tasaisesti pinnalle aiheutuvien vahinkojen estämiseksi ihoa ja hiuksia. Harjalla tehty perinteisellä alumiinipullot ei hoideta kertyäpaljon lämpöäyhden pisteen joka siis kuumenee liikaa. Sylinteri platinaasen sijaanon peitetty keraamiset lämmönhaihtumismäärästä tasaisesti pinnalle estäen näin mahdollisen vahinkoa hiukset ja iho. myösKeraaminen onei- metallisten mineraalituotteidenkemiallisesti kiteytyityöskenteli korkeassa paineessa ja korkeassa lämpötilassa yleisesti kutsutaan Bio - keraaminen. Tämä materiaali Bio - Keraaminen tiedotteet infrapunasäteilyä että osoittautua erittäin hyödyllistä muodostumisen estämiseksi split päättyy ja suojaaihoa kuumuudelta.

• nano-, hopea -tekniikka estäämuodostumista bakteerit ja sienet. hopea (Ag +) on tunnustettumuinaisilta ajoiltaaineeksi, joka omistaaluonnon voimat, jotka auttavat estämäänmuodostumista sientä ja bakteerit, joilla on antibakteerisia ominaisuuksia. maksimoimaan nämä edut käyttämällä Nano Silver Technology.
Toisin sanoenkun hopea on jaettu osuuksiin nanokokoisiaeli 1 miljoonasosapaksuushiuksistaluontainen edutSilver, jotka sisältävät anti- bakteeri- funktionmyrkkyjä ja sterilointiaentistä keskittynyt ja tehokas. Käyttämälläharja Platinum Nano Silver Technology hiukset saavatselvä etu.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy