elenco Aziende - HOME PAGE -

DESIGN
< JOICO BACK

Gel ja viimeistely hiukset - JOICO


DESIGN
DESIGN
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 74739 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DESIGN
DESIGN

MUODOSTAMISEKSI PUOLALAINEN
Tuo joustavuutta, määrittely ja kiiltoa hiuksiin ilman painavat sen alas ja jättämättä jäämiä. Tämä fiksatiivi tahna sopii lyhyet hiukset ja keskipitkä.

TEXTURE SPRAY
Ruiskutustilavuutena ja tukea, joka sopeutuu erilaisiin ja pituudet hiukset. Kiitosmerileväuutteet ravitsevat ja turvatapituudet kuormittamatta niitä alas, tämä spray onihanteellinen tuki vahvistaaalkuperäisen kampaus.

JOUSTAVA SHAPING SPRAY
Hairspray, vahvistamalla keskipitkän toimiva executive kiinnitystahnat. Tekee hiuksista kiiltävät, ei märkä ja jätä jäämiä.

KOSTEUSLÄHETTIMET BLOCKER
Innovatiivinen fuusio keskeisiä lipidien ja antioksidantteja suojaamaanhiuksia ja suojaa se aiheuttamia UVA / UVB-säteiltä ja vapaiden radikaalien. Se tarttuu nopeasti ja tehokkaastihiuskuitua maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi ja jälleenrakentamiseenhiuksiaKynsinauhastaaivokuori.

kuivaruiskutuksen WAX
Kuivaruiskutuksen vaha luoda näyttää päättäväisesti ja odottamaton. Runsaasti eteerisiä lipidien ja antioksidantteja, suojaahiuksia UVA / UVB-säteiltä, suojaa niitä aiheuttamat vahingot vapaat radikaalit ja valokuva ikääntyminen.

Muotoilusiloite
Innovatiivinen fuusio keskeisiä lipidien ja antioksidantteja suojaamaanhiuksia ja suojaa se aiheuttamia UVA / UVB-säteiltä ja vapailta radikaaleilta. Se tarjoaa joustavuutta ja kestävyyttä muotoilutuotteet. Se tarttuu nopeasti ja tehokkaastihiuskuitua maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi ja jälleenrakentamiseenhiuksiaKynsinauhastaaivokuori.

taipuisa Liitä
Laudaksi liitä muokata ja muokata, ilman rajoja kunnes saathaluttu näyttää.

GLOSS WAX
Vaha veistää, muoto, ravitsevat ja suojaavat. Se antaakiiltävä vaikutus.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy