elenco Aziende - HOME PAGE -

TAC'TIL
< FAUVERT PROFESSIONNEL BACK

Gel ja viimeistely hiukset - FAUVERT PROFESSIONNEL


TAC'TIL
TAC'TIL
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 74373 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TAC'TIL
TAC'TIL

• palveluvolyymista / Ricci

VOLUM'TIL - plumping neste
Helpottaa coiffage, takaa täydellisen valvonnan jaerittäin kevyt rakenne. Se antaa määrä ja jättää hiukset kiiltävät, silkkisen pehmeä. Sen avulla voit antaa hiustenhaluamasi äänenvoimakkuus harjauksen aikana.

LOOP - kihara spray
Ohjaimet ja määritellään kiharat, poistaa sähköisyyttä. Se kestää kosteutta. Varmistaaluonnollinen tuki ja joustava. Karva on kiiltävä ja pehmeä kiharat ja lääkeviinejä. Enintään vaikutus kiharat, suihkuta kuiviin hiuksiin tai kuivattu.

TAC'CURL - vahvistin urchin kerma
Määritellään kiharat tuo rakenne ja kiiltoa hiuksiin. Doma tukka ja muuntaa ne pehmeät kiharat ja kiiltävä.

• tasoittava palvelu

HOT'TIL - lämpösuojainta seerumi harjaus
Käyttöön herkistettyjen hiustenkuivaaja, kannella tai colorazioni.Graziemonimutkainen lämpö- suojaavia ja vitamiineja, suojaa hiuksia kuumuudelta, harjaus helpottaa ja edistääkirkkaimmillaanväri.

• HUOLTO GLOSS

FLASH - spray kiilto
Se höyrystyyviimeisen silauksen sull'acconciatura antaa poikkeuksellista kirkkautta. Ei rasvaa. Suojaa ulkoisia aggressioita ansiosta kuva - kompleksi vitaminoitujen suojelijana ja estää nestehukka. Alkaen spray valo koskettaa klo 25-30 cmhiukset.

STRASS'TIL - sumun kiilto
Sen kaava rikastettua kamelia öljyUV-suodatin oven makeus ja loisto hiusten väri. Sprayohut kerros 30 cm: n päässähiukset.

• KIINNITYS palvelu

ULTIMATE - haze vahva kiinnitys
Muodostaa kalvon kiilto ja kiinnitetty pysyvästi. Enintään vaikutus fiksatiivia, suihkuta kuiviin hiuksiin ja kuivaa. Älä suihkuta kohtiliekkiä tai hehkuvaan aineeseen.

TAC'FORM - Ultra kiinniteliuosta spray
Antaa extra strong hold kampauksen ilman kuivausta tai poistaakirkkauttahiukset. Sisältääaurinkovoidetta kuva suojelija. Spray paikallisesti veistetty kampauksen sormilla tai 30 tuumaa lopullista vahvistamista valmistumisen jälkeen kampaamo.

STRUCT'IL - gel kampaus - pitäminen extraforte
Ihanteellinen griffage leikkauksia marssi. Määrittely ja vahvistamisestaliikkeet antaahiusten kiiltoa ja luonnollisuutta. Voit työskennellä helpotus liikkeitähiukset. Sopii kaikille pituudet, pitkäkestoinen.

TAC'GEL - extra strong geeli
Erittäin vahva kiinnitys ja vaikutus vinyyli mahdollisimman kirkkaimmillaan. Veistää hiukset. Tulosta liikkeet äärimmäisiin tyylejä. Sitä käytetään myös kuiviin hiuksiin joitakin erittäin jäykkä ciocche.Non tulisi käyttääharjaamalla.

TAC'LAQUE - hiuslakka
Kiinteä täysin joka kampauksenpitkäaikaisen durata.Fissaggio hetkessä.

• tiedoksiantoa veistetty

WET'TIL - wet
Se antaa muodontrendikäs kampaus, katsomallamärkä ja kuiva rakenne antaa kiiltoa ja luonnollisen liikkeen.

CLINK - elinvoimainen vaha
Kiillotus vaikutus ja anti - karkeutta ja kiharat. Kiderakenne pimeyden ja valon, joka värähtelee. Antaaintensiivistä kiiltoa hiuksiin ilman liimaa ja ilman kiharat, jopa märkää.

TIL'GUM - kuitu vaha
Kuiturakennetta ja kirkasmatta vaikutus. Saat jäsentymätön tyylejä, kampaamattomista hiukset stropicciati.Separa antaa muodon ja rakenteen. Sopii kiertämälläsäikeet.

TAC'MAT - vaha matifiante (opasiteetti)
Tämä vaha Matifying veistää ja muodot hiuksiasi tahtoaluonnollinen liike, mikä brillantezza.Ideale kaikkienvaikutusten jäsentymätön trendi. Pesee helposti shampoolla.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy