elenco Aziende - HOME PAGE -

Wizards
< DAVINES BACK

Gel ja viimeistely hiukset - DAVINES


WIZARDS
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 81159 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Wizards

muotoilu ja viimeistely
Davines tarjoaa valikoiman harvinaista ja jalostettujen tuotteiden, jotka mahdollistavat pelata luovasti kehittyäaito ja alkuperäinen ilmaus tyyliin. Materiaalit ja epätyypilliset muutos taiteilijoita, joka tunnetaan todellinen taiteilija työkalut, ihanteellinenstudio veistoksellisia hiukset. Onnistuminenlinja muotoilu ja viimeistely korkealaatuisia tuotteita eriytettytekijätkiinteistöjen jaerilaisia ​​vaikutuksia, määritettynävastaavat määrät, on tehty yhä enemmän kiinnostusta loppukäyttäjien,päähenkilöluovan prosessin puolellakampaaja käytön Wizards hienosäätöä.

N. 11 liima WIZARD
Superglue universaali, erittäin nopea asettaminen, ihanteellinen luoda äärimmäisen arkkitehtuuria hiukset. Kuitu rakenne, jossa yhdistyvätuusimman sukupolven hartsit ja kasviperäisistä raaka-aineista saadaan durumvehnän biotekniikan avulla, tarjoaa joustavan muotoilu.

N. 12 sementtijauheeseen FOR WIZARD
Jauhe Carburizatorliukeneva impalpable jauhe, että kun sekoittaa muotoilutuotteita kerma, vahaa, geeliä tai mousse, voit lisätävahvistamisesta valtaatuotteen. Koostuvat yksinomaan arvokas hartsien samoin, muokattavissa Muotoillaksesiyhdellä tasolla.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy