elenco Aziende - HOME PAGE -

line Biorigenol
< CALMAR BACK

Gel ja viimeistely hiukset - CALMAR


LINE BIORIGENOL
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 85336 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

line Biorigenol
Öljy

kuin öljyn
Toiminta tuote monipuolinen kaikenlaisille dicapelli. Sisältää luonnollisia proteiineja svolgeun'efficace suojaava vaikutus ja rakenneuudistusta. Suojaahiukset kuivina kietomalla senohuen kalvon, joka tekee siitä kiiltävän ja pehmeän runsas. Rasvainen tukka antaa määrä ja rasvaton.
Sopii erityisesti Föönaus sen diselettrizzanti. Hyvältä sekä kuivalla että märällä hiukset, tehoaa split päättyy, se pitäähiukset pehmeä ja sileä.
Käyttö : Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, kampaa helpon käyttöönoton ja jatka muotoilu. Runsaammin voit luoda kampaus märillä vaikutus.
box : 200 ml pullo

Biorigenol Mousse Soft
Vaahto hieman fiksatiivia. Sen alkoholiton muotoilu kunnioittaaluonne hiukset jättäen sen pehmeä, pörröinen ja kiiltävä.
Käyttö : pesun jälkeen hiukset benei dab pyyhkeellä. Ravista pulloa ja levitätarvittava määrä mousse hiukset mukainenhaluamasi äänenvoimakkuus. Toimita tuotetta tasaisestikampa. Biorigenol mousse Puu myös käyttää kuiviin hiuksiin.
box : 250 ml pullo

Biorigenol Strong Mousse
Vaahto kiinnitystahnat vahva. Sen alkoholiton muotoilu kunnioittaaluonne hiukset jättäen sen pehmeä, pörröinen ja kiiltävä.
Käyttö : pesun jälkeen hiukset benei dab pyyhkeellä. Ravista pulloa ja levitätarvittava määrä mousse hiukset mukainenhaluamasi äänenvoimakkuus. Toimita tuotetta tasaisestikampa. Biorigenol mousse voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin.
box : 250 ml pullo

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy