elenco Aziende - HOME PAGE -

LOGO
< BRELIL PROFESSIONAL BACK

Gel ja viimeistely hiukset - BRELIL PROFESSIONAL


LOGO
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 75453 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

LOGO

Line muotoilu ja viimeistely 18 tuotteet jaettu 3 kÄyttÅkohteita : käsitteen muotoilu, viimeistely ja konsepti konseptin.

MÄÄRITELMÄ WAX
Wax ihanteellinen määritelmä vapauttaa luovuutensa kaikista pituudet.
Purkki 100 ml.

texturizzante kerma
Tämä voide parantaa kaikenlaisia ​​rakenne ja pituus. Tyylitellä ja luo täydellinen erotteluja ja antaa kiiltoa.
Purkki 100 ml.

RUBBER FIBRE
Virtaviivainen ja joustava kumi sopii kaikille pituudet ja kuvioita. Sovelletaan kosteisiin hiuksiin sopii teksturointi, kun taas kuiviin hiuksiin määrittelee ja erottaa.
Purkki 100 ml.

Modelling Liitä
Pasta soveltuvat erityisesti keski - lyhyet hiukset. Se muotit täydellisesti juosteeksi nauha, luo erotteluja osastot, antaaluonnollisen vaikutuksen.
Purkki 100 ml.

GEL VAHVA
Geeli kiinnitettävä, vahva, sopii lyhyet hiukset. Antaa tuen ja rakenteen kaikki tyylit, luodaloistava wet look. 200 ml: n pullo.

OIL NON OIL
Sytytinneste, sopii luonnolliset hiukset ja kuivat hiukset. Kiinnitys varmistetaanpehmeä ja luonnollinen välttäen kuivaus hiukset.
200 ml: n pullo.

VOLUME kerma
Kevyt voide kaikille hiustyypeille, ihanteellinen saadavolyymivaikutus. Lisää kosteutta, kiinteitä ja palauttaatasapaino huokoisuuskoko pituudeltaan.
150 ml: n pullo.

gelee pehmentävä
Geeli sopii oikaisuun tukka, kihara ja kihara, vähentää staattisen sähkön vaikutusten. Lisää kosteutta, kiinteitä ja palauttaatasapaino huokoisuuskoko pituudeltaan.
150 ml: n pullo.

DEFINITOR kiharat
Voide sopii parantaa tukka, luonnollinen tai keinotekoinen. Tarjoaa määritelmä, voimaa ja kimmoisuutta kiharat kun niiden korjaamiseen pehmeästi. Palauttaa tasapaino huokoisuus koko pituudeltaan.
150 ml: n pullo.

SILKY FLUID
Sytytinneste sopii kaikille hiustyypeille. Se kosteuttaa ja antaa äärimmäistä kiiltoa ja silkiness ilman painavat hiukset alas.
60 ml pullo.

SPRAY GLOSS
Spray ultra - hieno, kiiltävä tukka tylsä ​​ja eloton, parantaa värien. Lahjoita lisää kiiltoa ilman painavathiukset ja voitele.
Pullo 200 ml.

MOUSSE VOLUME EXECUTIVE
Mousse suuntaava erittely luoda äänenvoimakkuuttajuuret. Se antaa muodon ja tukeanäkymätön kiinnitys.
Pullo 200 ml.

MOUSSE NORMAALI
Mousse normaali tallennus, antaa volyymin, kehon ja tukea kaikille kampaus. Malli luonnollisella tavalla ilman mitään jäämiä.
Pullo 200 ml.

MOUSSE VAHVA
Muotovaahto vahva ote, antaa määrän, kehon ja tukea kaikille kampaus. Malliluonnollisella tavalla ilman mitään jäämiä. Pullo 300 ml.

ECO NORMAALI SPRAY
Spray Ei kaasua normaalissa kiinnitys, kiinteät ja antaa volyymia painavat alashiukset. Se kuivuu nopeasti ja se on helppo poistaa harjalla.
Pullo 300 ml.

SPRAY VAHVA KEMIKAALIN
Spray Ei kaasun vahva kiinnitys, kiinteät ja antaa volyymia painavat alashiukset. Se kuivuu nopeasti ja se on helppo poistaa harjalla.
Pullo 300 ml.

NORMAALI SPRAY
Spray normaaliin vahvistamista, tarjoaatehokkaan tiivistyksen ja pitkäkestoista. Ei painaahiukset antaaluonnollisen kampauksen. Se irtoaa helpostimuutaman vedon harjan ja jätä jäämiä.
Pullo 300 ml.

SPRAY VAHVA
Spray vahva kiinnitys, tarjoaatehokkaan tiivistyksen ja pitkäkestoista. Ei painaahiukset antaaluonnollisen kampauksen. Se irtoaa helpostimuutaman vedon harjan ja jätä jäämiä.
Pullo 300 ml.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy