elenco Aziende - HOME PAGE -

JOC CARE LINE STYLING
< BAREX BACK

Gel ja viimeistely hiukset - BAREX


JOC CARE LINE STYLING
LINEA STYLING JOC CARE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 69985 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

JOC CARE LINE STYLING
LINEA STYLING JOC CARE

Täydellinen linja muotoilu ja viimeistely hiustenhoitotuotteita, joka yhdistääkyky määritellä, muoto, veistää ja muokata mitä tahansa kampauksen. Rivillä on erittäin monipuoliset tuotteet rikastettua aktiivisia ainesosia, jotka antavat suojan, määrä ja pidä.

FIXING SPRAY VAHVA
Hiuslakkaa ammattikäyttöön kiinteän muotoilu varmistaamäärä jahaluttuun kireyteen. Se antaa tukealuonnon prässi poistaa hiusten pörröisyyttä aiheuttama kosteus. Key Vaikuttavat aineet : Pantenoli : säilyttää kosteuden estää kuivumista ja hauraushiukset. Suodattaa UV : suojaava vaikutus.
Pakkaus: pullo 500 ml

muotovaahto - luonnollinen tuki ja tilavuus - määrä ja vahva ote
Kiinteät ja antaa tilavuuskampauksen antaa poikkeuksellisen joustava pito ja poistamalla hankautumista. Lahjoita ja tukevat kehonhiukset ilman painavat sen alas, mikä tekee niistä valoisa ja peittämällä nesuojakalvo. Tarttumaton ja jätä jäämiä.
Luonnollinen tuki ja tilavuus on ihanteellinen kuivaus ilmaiseksi. Voimakkaan pidon ja tilavuus sopiiluovin ja kehittää kampaus. Key Vaikuttavat aineet : ilmastointi polymeerit : anna aineen, kehon ja volyymiahiuksiin painavat sen alas.
pakkaus : pulloa 350 ml

MIRROR SHINE instant spray
Kiillotus spray hoitoon toimia, saada hiukset ja kirkas silkki tuntuista. Se parantaaheijastushiukset ja vahvistaaloisto kiinnitys tuotteita. Ihanteellinen tylsä ​​ja eloton hiukset. Ei yläpuolella. Key Vaikuttavat aineet : kasvis monimutkainen (santelipuu, philodendron, ohra) : kosteuttava, kirkastaa ja korjaavat.
Pakkaus: pullo 300 ml

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy