elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR.ID
< WELLA PROFESSIONALS BACK

Erikoistuotteita hiuksille - WELLA PROFESSIONALS


COLOR.ID
erottaa eri värisävyjä
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Tuote nähnyt Visits: 71795 kertaa

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
COLOR.ID
erottaa eri värisävyjä

COLOR.ID onvallankumouksellinen tuote, joka vain lisäsivärejä ja KOLESTON PERFECT vaalea väri, toimiijoustava este, joka erottaa ja suojaaeri värisävyjä käytetäänkampaajantuloksen vaikutuksista monivärinen uskomattoman luonnon ja valoisa. Pieni määrä COLOR.ID kanssa InvisiDivider Technology lisätäänväriä ja KOLESTON VALOT COLOR Wella luoarray, ainutlaatuinen lajissaan, joka toimiijoustava este, joka erottaa ja pitämälläeri osien hiusten väri ja välttää mahdolliset muutokset sävy johtuu tahroja ja raitoja väri overlay.

käyttötapa : käytettäväksi vain KOLESTON PERFECT PERFECT vaaleat tai Welloxon osuuden Welloxon Perfect Color + + lisäaine COLOR.ID :
• 10:10:01 perus varjoa Koleston Perfect ja kirkastaa väriä ;
• 10:20:02 sävyjä Koleston Perfect Special Blonde.
Levitä väri kuivua hiuksetlastalla ja muokata sitä käsin millään tavalla, muodoltaan tai suunta, saavuttaavärin vaikutus multitone suunniteltu ainutlaatuisella tavalla, ilman filmiä tai muita erottimia. COLOR.ID voidaan häivyttääväri harmonisesti vierekkäin, sovelletaan tässä tapauksessaväri vainalueenjuuret, sitten soveltaa muun väriseksi keskipitkän pituudet varmistaa, ettei välissä ole tilaakahta väriä, ja / tai soveltaa värit vierekkäin, alkaen yksi värinauha / osio, sitten toinen värilukko / sulje osiosta. Muoto ja makasisäikeitä / leikettä tahtoakehityksen aikaa. Kehityksen aikaakäyttöohje tavallista tai KOLESTON PERFECT vaaleat tai ilman lämpöä.
box : 95 ml injektiopullo.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy