elenco Aziende - HOME PAGE -

JOC CARE LINE STYLING
< BAREX BACK

Gel og slut hår - BAREX


JOC CARE LINE STYLING
LINEA STYLING JOC CARE


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

JOC CARE LINE STYLING
LINEA STYLING JOC CARE

Komplet serie af styling og finish hårpleje, der kombinerer evnen til at definere, form, forme og tilpasse enhver form for frisure. Linjen består af ekstremt alsidige produkter beriget med aktive ingredienser, der giver beskyttelse, volumen og hold.

FIXING SPRAY STRONG
Hårspray til professionelt brug fast styling sikre volumen og den ønskede tæthed. Det giver støtte til den naturlige krølle fjerne hår frizz forårsaget af fugt. Vigtige aktive ingredienser : Panthenol : bevarer fugt forhindrer tørhed og skørhed af håret.
Beskyttende foranstaltninger : Filter U.V..emballage: flaske 500 ml

STYLING MOUSSE - naturlig hold og volumen - volumen og stærkt hold
Faste og giver volumen til den frisure giver et usædvanligt elastisk hold og eliminere statisk elektricitet. Donere og støtte krop til håret uden at tynge det ned, hvilket gør dem lyse og dække dem med en beskyttende film.
Ikke-klæbrig og efterlader ingen rester.Den naturlige hold og volumen er ideel til tørring gratis. Den stærke hold og volumen er ideel til de mest kreative og kunstfærdige frisurer. Vigtigste aktive ingredienser : conditioning polymerer :. Give indhold, fylde og volumen til håret uden at tynge det ned
emballage: flasker af 350 ml

MIRROR SHINE øjeblikkelig spray
Polering spray behandlende virkning, for at få hår og lyse silke at røre ved. Det øger refleksionen af hår og styrker glans af fastgørelses produkter. Ideel til kedeligt og livløst hår. Ingen overhead. Vigtigste aktive ingredienser : vegetabilsk kompleks (sandeltræ, Philodendron, byg):. Fugtgivende, brightening og genoprettende
emballage: flaske 300 ml

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy