elenco Aziende - HOME PAGE -

Силициев HAIR ЛЕЧЕНИЕ
< BAREX BACK

Gel и да завърши на косата - BAREX


Силициев HAIR ЛЕЧЕНИЕ
Силициев HAIR ЛЕЧЕНИЕ
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 76446 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Силициев HAIR ЛЕЧЕНИЕ
Силициев HAIR ЛЕЧЕНИЕ

СТАЙЛИНГ - SILICON функционализирана
The функционализиран силициев печат дава и създава пиеси на светлината, които отразяват кристален съвършенството на оригиналната кварц.
Кристалите, особено тези, които съдържат силиций, винаги са били разгледани примери на геометрията и формално съвършенство в природата. Появата на кристалите е била възпроизведена от лаборатории Барекс, в линията на стайлинг, силициев HAIR лечение. Линията съчетава и отразява съвършенството и многофункционалността на този минерал, с различни форми, предназначени за подобряване на креативността
и въображение. Те са продукти, които определят, форма, извайвам и ви позволяват да персонализирате всеки тип прическа, като се гарантира запечатване, защита, Vol.

GLAZE LIGHT EFFECT
Гел за нокти течност на базата на растителни вещества, гъвкави и лесни за употреба. Проектиран за да ви даде пълен контрол и повече креативност на всички видове стайлинг. Silicon функционализиран ниска точка на топене и D- пантенол са от косата на един невидим филм, който ги прави леки и богати на отражения. Не е мазен или напускат всяка остатък.
Container : 250 мл бутилка

FOAM LIGHT EFFECT
Ideal да даде обем на прическата предлага естествен и печат. Функционализирани силициев диоксид за копринено усещане и D- пантенол, заедно със специални смоли, придават на косата уникален и дълготраен блясък, да ги преструктуриране.
опаковка: бутилка FF / FN 250 мл

SPRAY LIGHT EFFECT
Фиксирана стайлинг по естествен начин и дълго, давайки silkiness и тялото на косата. Функционализирани силиций, с висок индекс на пречупване и D- пантенол, заедно със специални смоли, придават на косата уникален и дълготраен блясък, да ги преструктуриране.
опаковка: бутилка от 300 мл

течни кристали,
Той съдържа балансирана комбинация от функционализиран силициев флуид с висок афинитет към структурата на косъма, специално проектирани да осигуряват изключителна яркост и обем. Идеален за къдрена и боядисана коса, ги прави мека и копринена на допир, благодарение на ефекта на ламиниране и защитни средства. Това няма въздействие фиксатор. Съдържа филтър U.V.
Опаковка: 50 мл капкомер бутилка

WAX POLISH FIXING
Идеален за извайване фантазия с най- оригинални и ексцентрични прически. А мулти - функционализиран силициев позволява създаването на великолепни ефекти върху брави, туфи и ресни, създавайки специално осветление и контраст. Подходящ за оформяне на по-модерен.
Container : 100 мл буркан

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy