elenco Aziende - HOME PAGE -

TOO прибързани - стайлинг и довършителни
< ALTER EGO ITALY BACK

Gel и да завърши на косата - ALTER EGO ITALY


TOO прибързани - стайлинг и довършителни
Прибързани TOO - стайлинг и довършителни
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 88936 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TOO прибързани - стайлинг и довършителни
Прибързани TOO - стайлинг и довършителни

прибързано
GLOSS & SLEEK
за лъскава и бляскава

Въз Phytosleek ® Biopolymer и конопа. The тривалентна действие против накъсване, изглаждане и регулиране на Phytosleek ® се дължи на взаимодействието на интелигентни полимери и катионни протеини от соя, които имат подхранващо действие и снимките около косъма. Анти - гладка е ефективен в условия на висока влажност на въздуха. Phytosleek ® носи жизненост, гладка и също регулира съоръженията по-трудно. Коноп (Cannabis Sativa семена масло) е считан за един от най- хранителните масла и пълен източник на протеин. Той съдържа 20 аминокиселини, включително 9 незаменими аминокиселини. Богат на витамини A, B1, B2, B3, B6, C, D, и E, съдържа висок процент на есенциални мастни киселини, богати на Омега -6 и Омега -3. Неговите овлажняващи и климатични свойства правят косата по-еластична и по-лесно се разресва. Всяка продуктова линия GLOSS & лъскав светлини, защитава и усъвършенства стила, който помага да се запази естествената усещане на косата. Принадлежи към диапазон Gloss & лъскав :
Shimmer ESSENCE
Спрей за полиране и омекотяващо, ултра - лек, немазен, оставяйки косата лъскава, мека и уханна. Филмообразуващи предпазва от влага и смог. Пръскайте от разстояние около 30 cm в края на стайлинга и след лака.
кутия: Спрей 150 мл

удебеляване и за обем
форми и архитектурни обеми

Въз Purisilk извиване скулптор и конопа. Перфектният баланс между контрола и осигуряване на таралеж се дължи на богата ботаническа комплекса и технология. Състои се от природни агенти катионни протеини на Moringa и фиксатор полимер, осигурява сила и структура къдрава. Purisilk придава обем и определя движението, оставяйки косата тонизирана и еластична. Всеки продукт защитава и усъвършенства модела на стил, преобразява структурата на косъма и помага да се запази естествената натискането на фин косъм, нуждаещи се от тяло и къдрава коса, която изисква триизмерен ефект. Удебеляване и за обем принадлежи към гамата :
• PRIMER VOLUME
Volumizing за фина коса, обемен ефект от корените, без да го претегляне надолу. За дълга коса, ефект грундове създава добра база, върху която да се прилага друг стил, увеличаване на продължителността и ефект върху косата.
Container :. 150 мл спрей
• VOLUXIOUS Hairspray
Хидратиращ спрей за коса бързо съхнещи, лесно да се премахне с една проста четка. Поддържане на светлина, дава максимална блясък, без да го претегляне надолу.
кутия: Спрей 150 мл

CREATE и качество на тъкан
упорити и изваяни косата

Въз основа на коноп (Cannabis SATIVA SEED OIL), считан за един от най- хранителните масла и пълен източник на протеин. Той съдържа 20 аминокиселини, включително 9 незаменими аминокиселини. Богат на витамини A, B1, B2, B3, B6, C, D, и E, съдържа висок процент на есенциални мастни киселини, богати на Омега -6 и Омега -3. Хидратиращ и климатични свойства, които правят косата по-еластична и по-лесно се разресва. Всеки продукт защитава, модел, вае и усъвършенства стила, превръщайки всяко направление в творчески решения. Създаване и качество на тъкан принадлежи към гамата :
• OCEAN MIST
Texturizing спрей плаж ефект, базирани на минерали и водорасли извличат Хавай за поглед с меки вълни, секси и леко раздърпани.
кутия: Спрей 150 мл

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy