elenco Aziende - HOME PAGE -

Първо Beauty & Wellness
< NOVISOFT BACK

Фризьорски аксесоари - NOVISOFT


Първо BEAUTY & WELLNESS
Първо софтуер за козметици , фитнес центрове и минерални извори
   +39 0331 1706328
Download PDF

   View сайт
           Каталог виждал Visits: 67314 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Първо Beauty & Wellness
Първо софтуер за козметици , фитнес центрове и минерални извори

Проектиран за козметици и козметични салони, здравни клубове, СПА центрове
Първо Beauty & Wellness е идеалната програма за тези, които искат модерен, но същевременно икономично решение за, с председателя Beauty & Wellness има цялостно управление на вашите клиенти чрез назначаване, благодарение на чудесната седмично планиране с ресурси, индивидуални лечения, можете да ги задържат с възможност за управление на плочките с това събирателни пунктове. С интегрираното управление на склада, вие сте в състояние винаги да знаете инвентара си и кои продукти са предпочитани от клиентите си.
С председателя Beauty & Wellness може да издава данъчни приходи или постъпления чрез терминал сензорния екран (чувствителен на допир екран на пръстите).
Издаването на квитанция (формуляр, приет от всички, които желаят да се освободят от разходите за периодично преразглеждане на фискалните) е бърз и интуитивен, просто изберете продукт или услуга, за да се зарежда, разбира се, че може да управлява трансфери, отстъпки и суми ред. В цената на продукта или услугата се получава автоматично от списъка, но може да се променя от оператора, както и благодарение на удобните функции включват сумата на паричните средства, получени за автоматично изчисляване на останалата част, можете да се избегне всякакъв вид грешка. Като алтернатива на данъчни документи могат да бъдат свързани почти всички касови апарати на пазара за отпечатване на разписки. С председателя Beauty & Wellness're състояние в секунда, от назначения за управление на планиране, проверите наличността и да пресекат ЕЖ ден / време, ресурс (светлина, стая, населено място) и работи.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy