elenco Aziende - HOME PAGE -

Микроскоп за професионални фризьори
< CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI BACK

Фризьорски аксесоари - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI


Микроскоп за професионални фризьори
MICROSCOPIO PROFESSIONALE PER PARRUCCHIERI
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 106135 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
Микроскоп за професионални фризьори
MICROSCOPIO PROFESSIONALE PER PARRUCCHIERI

дълго време, сега, прическата е синоним не само с модата и красотата, но също така и преди всичко много добро състояние на здравето на косата. Кожата и косата достигне пълен разцвет, само когато те са здрави : това предполага необходимия професионален растеж на индустрията, за да се гарантира, че обогати образованието си поне наченки на Триолоджи. Защо един клиент ще придобива пълно доверие по отношение на фризьор, трябва да докаже, че те са компетентни, надеждни и са оборудвани с подходящи инструменти за диагностика и лечение на прости проблеми, засягащи кожата и косата.

роден за тази цел микроскоп ОПИТ: микро камера, предназначена да я придружава по време на деня на фризьорски салон. Това е устройство за наблюдение и анализ, който позволява заснемане на снимки и видео и да ги показват в реално време на общото -PC монитор по време на употреба. Той също така позволява да се правят измервания.

източник на светлина с LED микроскоп PROFESSIONAL е лек и лесен за употреба и е оборудван с вградена LED източник на светлина, която се захранва чрез USB кабела. Улавяне на изображението може да бъде направено чрез мишката или с помощта на Microtouch върху дръжката на микроскопа.

ZOOM
Увеличението постига (до 200 пиксела), ви позволява да се показва в удобен и изчистване на повърхността на кожата, което я прави очевидно за професионална първото и най-важно, но също така и за клиента, ако има някакви проблеми, които действат като пърхот, себорея, произнася се косопад. Освен това анализът на косата могат да се възползват от използването на микроскоп, тъй като увеличението е в състояние да се подчертае увреждане на епидермиса. Кутикулата е външният слой на косата, якето му, като се има предвид мястото, на което се намира, е първият, който се повреди, когато косата е малтретиран с шампоани неподходящо, агресивни лечения, прекомерно миене и др.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА
KITИзползване на микроскопа професионалния си позволи да покаже на клиента площта, върху която да се намеси, правейки го осъзнава възможността да лечения и лекарства. Ще опрости dell'Hairstylist на задачите в ориентацията на клиента да използва и закупуването на определени продукти.
Комплектът включва:
- Микроскоп AMK412

- следи C200

- литиева батерия

- AV кабел / TV

- зарядно устройство

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy