elenco Aziende - HOME PAGE -

FLY X2
< BABYLISS PRO BACK

Фризьорски аксесоари - BABYLISS PRO


FLY X2
професионална машинка за подстригване
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 82243 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FLY X2
професионална машинка за подстригване

FLY X2 е вдъхновен от качеството и изпълнението на Ferrari, както и технологично превъзходство на BaBylissPRO. Този луксозен професионална машинка за подстригване е оборудван с технологията на двигателите MaxLife PRO изключителна производителност, и ултра - бърза система с изключително шлифован. Двигателите са оборудвани с традиционния въглероден чийто контакт износване завършва, засягащи живота на уреда. След като въглените консумират, двигателят спира да работи. BaBylissPRO ™ е елиминиран въглените и ги заменя с четири много силни редкоземни магнити. Този технологичен напредък ви позволява да проектирате двигатели по-лек и по-трайни (до 10,000 часа). MaxLife PRO двигатели са много по-леки от стандартните двигатели и са оборудвани с два сачмени лагери, които значително намаляват нивото на вибрации.

Острието

X - Grip е фиксиран нож с титаново покритие, подвижен нож стомана с високо съдържание на въглерод, който предлага рязане ефикасност два пъти по-голяма от първата стъпка, прекъсваща честота на 6300 движения в минута острието.

FLY X2 също предлага 32 възможни комбинации от рязане на височини.

висок капацитет

батерията Lithium- Polymer позволява на двигателя да работи със сила, постоянна висока мощност и въртящ момент, като се гарантира максимална ефективност, също така гарантира изключителна автономия от 3 часа в режим на работа (без връзка с електрическата мрежа и без да се презареждане), получен с начален час на ултрабързи зареждане 3 часа

Така

FLY X2 гарантира спестявания, удобство, лекота и ергономичност.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy