elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR
< WELLA PROFESSIONALS BACK

Тон на Tone - косата - WELLA PROFESSIONALS


COLOR
COLOR
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 81119 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
COLOR
COLOR

COLOR FRESH
директен оцветяване

Color Fresh е за действие, филмообразуващи козметични маркери, без амоняк. Идеален за тези, които се приближава за първи път, за цвят, за покриване на първите бели цветове за коса за мъже или за тези, които обичат да се запази цвета си, но добавянето на сензорен ярки и блестящи. Със своята формула, предназначена Vital Сложната структура на базата на PH Betaine и D- пантенол 6.5 придава на косата ярък цвят и гладка от корена до върха. Тя се прилага пряко и е с продължителност от около 8 шампоани.
начин на употреба: изплакнете добре и потупване косата си, нанесете продукта, като го разпределя равномерно, оставете за 5-20 минути в зависимост от структурата на косата и интензивността на цвета, който искате. За да се увеличи интензивността на цвета, ние препоръчваме използването на източник на топлина или да се увеличи скоростта на затвора. След затвора изплакнете добре. Да не се правят допълнителни шампоан и пристъпи към гънката.

Perfecton
Poser при кисело рН

Съдържа набор от активни вещества, свързани с косата и цветни пигменти, комбинация, която подобрява и укрепва структурата на косъма. COLOR Perfecton е силно препоръчително да се стандартизират цвета след къдрене, за да се запази цвета ярки и живи в цвят, а другият, или за тези, които обичат натурален продукт, който отразява собствената си коса.
Shades различните нюанси могат да се смесват заедно, за да се увеличи безкрайно нежелани отражения. Това е безплатен продукт трябва да се смесва с вода и амоняк.
начин на употреба: след измиване косата си, или след вълнообразно движение, смесете 250 мл вода с количество Perfecton цвят в зависимост от цвета, който искате да постигнете :
• сигнал от 12 /0 до 10/ 0 + 250 мл вода 5 ml Perfecton
• Тон 9 / 0 250мл вода + 10ml Perfecton
• Tone 8/ 0 250мл вода + 15ml Perfecton
• тон от 7 /0 до 4/ 0 250мл вода + 20ml Perfecton
Разстелете сместа директно от апликатора върху основата, дължините и краищата.
Не изплаквайте и преминете направо към гънката.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy