INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR EFFECT
COLOR EFFECT - CHENICE - Тон на Tone - косата

Rate this product:


0 click

COLOR EFFECT
CHENICE - Тон на Tone - косата


тон върху тон цвят без амоняк в дългосрочна

тон върху тон е отговорът на всяка нужда : естествена коса, за да донесе на клиентите с цвета на първата сива коса за покриване естествено. Резултати: ярки цветове и ярки. Копринена коса и блестяща с естествени цветове и брилянтна. Липсата на амоняк елиминира риска от респираторна алергия и минимизиране на чувствителност на кожата.
COLOR EFFECT се препоръчва за покриване на първата бяла коса с максимална еднородност на цвят, блясък и мекота. Reflections интензивен и блестящ дълготраен. Продуктът е увеличено с новаторски носещи агенти са в състояние да поддържат активен цвят по време на подготовката и да се увеличи значително проникването на молекулите на боя и активите вътре фибрите на косъма. Агенти носители стабилизиране на цвета на косата повишаване на устойчивостта на измиване и увеличаване на яркостта и интензивността на оцветяване.
Цветен ефект е резултат от перфектен баланс между основните кондициониране и висококачествени пигменти, които показват висока степен на чистота. Формула обогатена с много козметични Yogurtene и мед, за да направи всички необходими сглоби косъма и прави косата здрава, мека и красива хранителни вещества. Медът също така предпазва чувствителната кожа, докато скоростта на затвора и осигурява отлична хидратация.
начин на употреба: разбъркайте добре в неметална купа или в коктейл шейкър спазва съотношението на смесване на 1.2 (50 мл на тон върху тон + 100 мл Active разтвор). Нанесете върху суха, немита коса.
Времето за монтаж 20-25 минути Прилагане на цвят след Имайте Color
кутия: 60 мл тръба .

Related

X

privacy