elenco Aziende - HOME PAGE -

WELLA PROFESSIONAL CARE
< WELLA PROFESSIONALS BACK

Обработки - грижа за косата - WELLA PROFESSIONALS


WELLA PROFESSIONAL CARE
WELLA PROFESSIONAL CARE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 80764 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
WELLA PROFESSIONAL CARE
WELLA PROFESSIONAL CARE

• Line БЛЯСЪК
Линията на продукти за коса, които съдържат иновативна технология: Triple - Blend Technology, комбинация от три полимери с ниско молекулно тегло, за мекота и блясък, който се откроява. Brilliance носи цвета до изцяло ново измерение на изключителен блясък, мекота съблазнителна, изискана, плодов цветен аромат. Неговият специален компонент е диамантен прах да направи косата си още по- блестящ.

ШАМПОАН за Коса
Предлага се в два варианта: за фина коса и гъста коса, двете форми помогне за увеличаване на блясъка на боядисаната коса, оставяйки фин косъм пълен с блясък и жизненост и гъста коса, мек и пухкав на допир. Интензивен климатик действие се дължи на съставка Special: Diamond прах. Бутилки от 250 и 1000 мл.

балсам за боядисана коса
Предлага се в две формули за фина коса / нормална и гъста коса и бунтовници. Двете формули овлажняват боядисана коса, оставяйки фин косъм, пълна с жизнена светлина и движение и гъста и лъскава коса и кадифени бунтовници. Бутилки от по 200 и 1000 мл.

маска за боядисана коса
Маската, изискан, плодов цветен аромат, прави косата по- блестяща. Продуктът е разработен в две формули : за фина коса - естествено и голяма коса. Бутилки от 150 и 500 мл.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
privacy policy