elenco Aziende - HOME PAGE -

EXENCE Ароматерапия - Етерични масла
< REVIVRE BACK

Обработки - грижа за косата - REVIVRE


EXENCE Ароматерапия - Етерични масла
синергии от естеството на чисти есенции от цветя и растения
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 109449 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
EXENCE Ароматерапия - Етерични масла
синергии от естеството на чисти есенции от цветя и растения
От характера и новата линия

търсене Revivre роден EXENCE Ароматерапия е на професионални продукти за решаване на дефекти на кожата на главата. Естествени форми, създадени с грижа и дерматологично тествани. Лабораториите на научните изследвания и развойната дейност Revivre винаги са внимателни, за да се създадат ефективни формулировки и приятни за употреба, в действителност EXENCE Ароматерапия лечения използват многото характеристики на етерични масла чрез премахване на петна и ви води през сетивно пътуване на спокойствие и вътрешен мир.

етерични масла и REVIVRE
Етеричните масла са малко съкровище на природата. Те се произвеждат в много ниски концентрации и са истински концентрат на добродетелта. Всяка смес от етерични масла Revivre бе създаден, за да даде най-добри резултати при лечение на скалпа, който напомня приятни сетивни емоции. Витамини, натурални екстракти и микроелементи са другите ключови компоненти на линията Exence. Днес повърхностноактивни вещества са още по- деликатна. В шампоана етерични масла са микрокапсулирани в рамките на новата tensiattivi, съхранението им и ги прави достъпни само по време на прилагането на кожата. EXENCE Ароматерапия : поредица от комплексни процедури, които предлагат решения по мярка в зависимост от спецификацията изискване на косата разделена на пет различни програми.

DETOX ПРОГРАМА EXENCE Aromatherpy
Лечение на безкрайна сладост, която дълбоко почиства кожата на главата и обратно до състоянието на оптимално равновесие. Високо ефективни действия, които също ви позволява да потенцира ефекта на други специфични програми EXENCE Ароматерапия.

SYNERGY DETOPLUS
Precious концентрат от етерични масла с пречистващо действие. Ефективно отстранява всички примеси, които забавят нормалното функциониране на космения фоликул от скалпа. Високата концентрация на есенции това средство на избор в случаите на бърза загуба на коса, слаба подвижност или чувствителност на кожата на главата прави.

DETOPLUS 1
Ценна синергия на етерични масла, които дълбоко почиства кожата на главата. Той отпуска и възстановява еластичността на кожата, стимулиране на микроциркулацията. Ефективно противодейства на отслабването на корена, удължаване на фазата на растеж на косъма.

ШАМПОАН DETOPLUS
Нежен шампоан, SLES безплатно, предназначена да дълбоко почистване на скалпа. Ценният синергията на етерични масла и естествени съставки, съдържащи се гаранция microdispersed действие за почистване и подхранване на косата крушка ефективно противодействие на отслабването на корена.

DETOPLUS 2
Ценна синергия на етерични масла, които дълбоко почиства кожата на главата. Той отпуска и възстановява еластичността на кожата, стимулиране на микроциркулацията на хранителни вещества. Ефективно противодейства на отслабването на корена, удължаване на фазата на растеж на косъма.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy