elenco Aziende - HOME PAGE -

BIOLAGE РАЗШИРЕНО - FULLDENSITY
< MATRIX BACK

Обработки - грижа за косата - MATRIX


BIOLAGE РАЗШИРЕНО - FULLDENSITY
BIOLAGE РАЗШИРЕНО НА БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗАПОЧВА ОТ ГЛАВАТА
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 22531 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
BIOLAGE РАЗШИРЕНО - FULLDENSITY
BIOLAGE РАЗШИРЕНО НА БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗАПОЧВА ОТ ГЛАВАТА

BIOLAGE Разширено на благоденствие започва от главата
грижа за косата лечения, пригодена към специфичните нужди на всяка коса
Косата естетически потребности са лесно идентифицирани и изискват незабавен отговор за решаване на ежедневните проблеми. Варира Biolage контраст крехкостта, Креспо, дехидратация и цвят, който има тенденция да намалява. философия е философия, която е в основата на красотата линия, която се проявява по различни начини: красотата, която идва от опазване на околната среда и биологичното разнообразие; красотата на предоставяне желателно и устойчиво; красота и здраве на стилисти и клиенти. устойчивост компанията постоянно се стреми да намали консумацията на енергия и вода и минимизиране на емисиите и отпадъците от производството на продуктите. През 2011 г. САЩ базирани производствено съоръжение Biolage намалява 30 % CO ² и рециклирани 96 % от отпадъците, за да произвеждат енергия. Целта е да се намали на екологичния отпечатък на 60 % до 2020 г. В допълнение до 40 % от продуктите са опаковани в опаковки от PCR (мнение на потребителите рециклирани). Така че, до 2020 г. 100 % от всички нови продукти са екологични или социални полза. красотата на природата, разкрити от науката за първи път Biolage представлява новаторски подход на базата на формули BIOMATCH вдъхновен от функционални красотата на природата. Наука формули поглед към природата за да създаде най-високо качество коса продуктите за грижа, които могат да ви помогнат да решават ежедневните ви проблеми. Така Биомиметика, природа вдъхновен дисциплина механизми, показа, че непрекъснато да получите най-добри резултати.

FULLDENSITY
Загуба на плътност и изтъняване заплашва да подкопае възприемането на себе си. Знаците са изтъни коса крехкостта, счупване и по-ниска плътност и обем. Решението е предоставена от реда на FULLDENSITY, който дава усещане за незабавни сгъстяване и намалява капилярната паузи за пълен гледам с дълготрайни резултати. Активни съставки, продукт на съюз между природата и науката са:
Биотин, съдържащи ядки, да се даде косата здравина;
• Цинк PCA;
• Глюкоцереброзидаза, което-Омега.

Шампоан за изтъняване на косата
Дава на коса вид и усещане по-здравословен и премахва примеси, които задръстват фоликула. Заедно с БАЛСАМ, дава сила на фибри и помага за предотвратяване на бъдещи счупване.
опаковка: бутилка от 250 ml.

Балсам за коса изтъни
Условия влакна коса, подхранва, укрепва и дава на тялото и обувки.
опаковка: тръба на 200 ml.

УПЛЪТНЯВАЩ ПРОТЕИНИТЕ ЛЕЧЕНИЕ СПРЕЙ
Разширява на дебелината на косата веднага. Още след първото приложение на спрей е косата, че клиентът е уведомен за промяна, косата е по-дебела и изглежда по-силен.
опаковка: 125 мл бутилка спрей.

Уплътняващ ПРОТЕИНИТЕ лечение с STEMOXYDINA
Патентована молекула резултат от години на изследвания в лаборатории. Патентована Stemoxydina™ 5 % активно стягане, подхранва скалпа, пресъздава оптимална среда за широко подновяване и replenishes косата си само за 3 месеца (потвърдено от клинични изпитвания).
опаковка: кутия с 10 флакона от 6 мл.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy