INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


SYNERGICARE-НЕОТЛОЖЕН ГЛАДКА
SYNERGICARE-НЕОТЛОЖЕН ГЛАДКА - ITELY - Обработки - грижа за косата

Rate this product:


1 click

SYNERGICARE-НЕОТЛОЖЕН ГЛАДКА
ITELY - Обработки - грижа за косата


лечение за къдрава коса

Ители изследователски лаборатории са разработили един изключителен лечение, специално посветен на грижите на къдрава и непокорна коса. От първото приложение можете да видите резултатите: косата е по-дисциплинирани "компактна и лесна за разресване. НЕОТЛОЖЕН гладка е благополучието ритуал да получите копринена коса е съвършено гладка и изключително светли. Продукти SYNERGICARE незабавни гладка свидетелстват, че не може да бъде добра хармония между природата и технологията са всички строго Sles свободна. Липсата на натриев лаурил сулфат е даден детергент, което често причинява дразнене "намалява агресивността на шампоан за скалпа и косата се зачитат естествената си красота. Всички колекция SYNERGICARE е "наистина" повърхностноактивно вещество система изключително мек и съвместими с кожата. Без парабени и формалдехид "INSTANT гладка осигурява безопасно използване" особено за тези, които имат нежна кожа. Използването на консерванти за последното поколение дермални пълнители, ниско въздействие намалява риска от нежелани кожни реакции като е сърбеж, дразнене и зачервяване. Всички SYNERGICARE продукти са свободни от синтетични цветове: Цветът на крайния продукт е резултат от смесване на нейните естествени активни съставки без добавяне на други бои. И накрая всички продукти са Дерматологично тестван да гарантират и да спазват крайния потребител.

ИЗГЛАЖДАНЕ ШАМПОАН
Сулфат свободен шампоан специално за къдрава и непокорна. Неговата богата формула изпълнява деликатен почистващ действие "уважава hydrolipidic филм, който пренася влакна коса и с ексклузивни активни принципи дава на косата, по-добра хидратация и combability.
опаковка: бутилки от 250 и 1000 ml.
.
МАСКА ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ
Nutri изглаждане лечение за къдрава и непокорна. Силно с климатик агенти на този богат увиване забулвам капилярна влакното хидратиращ и съживяване. Улеснява контролиращо пръскам, оставяйки косата мека и изключително схватлив на гънки. Неговото действие предпазва от елементите и влага, дава невероятен блясък. Космите са напълно климатизирани меки "леко" и изключително гладки и дисциплинирани.
опаковка: бутилки от 200 и 1000 ml.

НЕЗАБАВНИ ГЛАДКА СЕРУМ
Изглаждане серум силно термо-овлажнител за суха и къдрава коса. Дълбоко подхранва косата и трайно действие ултра изглаждане "оставяйки косата копринено запалка и дисциплинирани.
опаковка: бутилка от 150 мл.

ВЛАЖНОСТ ЗАПУШАЛКА
Влага капки специфични идеали за къдрава и непокорна. Гарантира пълен контрол на пръскам и защита срещу влага и външни агенти. Резултат: съвършено гладка лъскава коса, която е мека на допир и гланцов ефект.
опаковка: бутилка с 50 ml.

НЯМА ПОВЕЧЕ ПРЪСКАМ
Специални термоактивно силно хидратиращ флуид къдрава и непокорна коса. Предпазва от топлина и улеснява изправяне със сешоар и табела "оставя косата мека и дисциплинирани.
опаковка: 75 мл бутилка с дозатор.

Related

PRO ОЦВЕТИТЕЛЯ CON HYALU COLORPLEX - ITELY
ОТГОВОР НА SYNERGICARE-ЕНЕРГИЯ - ITELY
SYNERGICARE-НД ЕМОЦИЯ - ITELY
SYNERGICARE-НЕЗАБАВЕН РЕМОНТ - ITELY
SYNERGICARE-ЦВЯТ XTEND - ITELY
SYNERGICARE-СЕБУМ БАЛАНС - ITELY
SYNERGICARE-ПЪРХОТ ОТБРАНАТА - ITELY
SYNERGICARE-ПЕРФЕКТНИ КЪДРИЦИ - ITELY

X

privacy