elenco Aziende - HOME PAGE -

Freerange
< HANTESIS BACK

Обработки - грижа за косата - HANTESIS


FREERANGE
FREERANGE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 88907 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Freerange
FREERANGE

линия, предназначени специално за боядисана и третирана коса. Хранителните вещества и акт за преструктуриране на кератин, извършващи климатик. Косата придобива хидратация, тялото, мекота и блясък.

богата пяна - Universal третира шампоан коса
Universal шампоан, нежно за честа употреба за нормална и третирана коса. Внимателно измийте кожата дава обема на косата и тялото.
кутия: бутилки от 250 и 1000 мл резервоар 10 л

COLOR БАЛАНСИРАНЕ ШАМПОАН
Шампоан, специално формулиран за цвят и третирана коса. Тя съдържа специални повърхностноактивни вещества с нисък индекс на раздразнение, високо защитно действие, нежно почиства кожата и косата настройка на цветовете.
кутия: 250 мл

COLOR БАЛАНСИРАНЕ CONDITIONER
Преструктуриране и хидратираща маска за цвят и третирана коса. Хранителните вещества и акт за преструктуриране на кератин, извършващи климатик. Тя дава влага на косата, тялото, мекотата и блясъка.
кутия: 150 мл бутилка

ЛИВАДИ Plax
Тя е силно разпластяването сметана, преструктуриране, подхранващ и хидратиращ съдържащ Meadow Seed Oil и Royal Jelly. Благодарение на тези вещества в близост до химически третирана коса веднага поемат тялото и блясъка на естествената коса. Отлични резултати са също на естествена коса, къдрава и суха, те са склонни да се превърне навързани.
кутия: буркани от 250 мл и 1кг

ENERGY SERUM
хранителен разтвор енергизиращо преди и след лечението

Хранителен разтвор енергизиращ пре-и пост- обработка на косъма, извършва инсталация и реконструктивна. Благодарение на неговата формула, спрейове, ENERGY серум е практични за употреба у дома или в салона. Подходящ за всички типове коса, е особено подходящ за тези, избелени, боядисани, на ивици или лекува. Той е богат на регенериращи свойства, като например омега-3, омега-6 и омега- 9. ENERGY SERUM може да се използва като предварителна обработка за силно изтощена коса.
кутия: 150 мл спрей бутилка

OIL MIX
Защитно масло за контура на лицето и шията, за да се използва като защитна граница за лицето и шията преди нанасяне на цвета. Смесени в цвят (около 5 мл) намалява свръхчувствителност на кожата.
кутия: 60 мл бутилка с дозатор


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy