elenco Aziende - HOME PAGE -

BIOCORALL
< HANTESIS BACK

Обработки - грижа за косата - HANTESIS


BIOCORALL
реконструкция на увредената коса, изработени от коралови водорасли
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 109644 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BIOCORALL
реконструкция на увредената коса, изработени от коралови водорасли

изследователски лаборатории и развитие Hantesis BIO - роден CORALL : линия от продукти за реконструкцията на постоянна коса повредени от неблагоприятни атмосферни условия, вещества като хлор или прекалено агресивни химични обработки, оцветяващи продукти от супер изсветляване или избелване.
BIO - CORALL, въз основа на коралови водорасли, амино кератин, провитамин В, витамин А и Е, извършва реконструкция директно в косата, когато се поврежда непоправимо : в кората
.В коралови водорасли е богат на вещество силно овлажняване на кожата и косата, в неговите тъкани са аминокиселини, урея, фруктоза и витамин PP, които дават силата на косата, жизнеността, блясъка и мекотата, да ги реконструира. Провитамин B подхранват прави я мека, гладка и лъскава като коприна коса.
Витамини A и E имат свободните радикали анти- оксидант биете, тяхното действие на анти - стареене на кожата и поддържа косата здрава и силна. Хидролизиран кератин, е вещество, подобно на Натурален Кератин, носи храна, мекота, здравина и блясък за всички коса.

K - CORAL ШАМПОАН
CORAL K - ШАМПОАН - базирани Algae Reef, е шампоан за общото възстановяване на повредена коса чрез химични обработки твърде агресивни. Богат на кератинови аминокиселини, Pro Витамин B, витамини A и E, извършва постоянна реконструкция и анти -оксидант, предотвратява стареенето на кожата и стъблото.
метод за използване : Нанесете необходимото количество, за да се намокри косата и масажирайте нежно. Изплакнете и повторете, ако е необходимо. Продължете с прилагането на Re - Конструктивна Oil или Coral.
пакет :. 250 мл бутилка

RE- КОНСТРУКТИВЕН OIL
RE - КОНСТРУКТИВЕН OIL е масло, богати на витамини, водорасли риф вещества и антиоксиданти, които се борят със свободните радикали и предотвратяват стареенето на стъблото. Също укрепване на кератин структурата на косата, да им даде сила, тялото и жизненост.
метод за използване : след шампоана с K - Coral Shampoo, разпространявате
RE - КОНСТРУКТИВНИ дължини на МОТ и съвети, нежно масажирайте областите, които трябва да бъдат лекувани. Оставете за 5-10 минути. Изплакнете обилно с топла вода.
пакет :. 150 мл бутилка

CORAL ALGAE МАСКА
Водорасли Reef, CORAL ALGAE МАСКА е подхранваща маска за общото възстановяване на повредена коса чрез химични обработки твърде агресивни. Той е богат на вещества, свързани с естествения кератин, витамини B, A и E, които се реконструира вътрешната структура на косъма и имат анти -оксидант, предотвратяване на стареенето на кожата и косата.
метод за използване : след шампоана с K - Coral, отстранява се излишната вода от попиване с кърпа. Нанесете необходимото количество CORAL ALGAE МАСКА, се покрива с пластмасова капачка и след това отново с кърпа. Оставя се да кисне в продължение на 5-10 минути. Изплакнете обилно с топла вода.
пакет :. 150 мл тръба

SILK КАПКИ
SILK КАПКИ е сложна инсталация, подхранващ, освежаване и помощно средство, полезно за предотвратяване на цъфтежите на косата.
метод за използване : Разпределете 2-3 капки от продукта върху пръстите и се прилага за дължините и краищата. Използвайте върху мокра или суха коса.
пакет :. 30 мл дозатор флакон

СВЕТЕЩИ MIST
СВЕТЕЩИ MIST е спрей лак няма газ, който, благодарение на активните си съставки, придава мекота на косата и един фин блясък, елиминирайки статичното електричество.
метод за използване :. Напръскайте директно върху косата от разстояние 25-30 см от косата
пакет :. не газова бутилка спрей 150 мл


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy