elenco Aziende - HOME PAGE -

КРУШКА ЖИВОТ
< GARAGNANI BACK

Обработки - грижа за косата - GARAGNANI


КРУШКА ЖИВОТ
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 79241 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

КРУШКА ЖИВОТ

помага за предотвратяване на косопад лечение интензивно съчетани с растителни екстракти
Компанията има козметични изследвания Филип Мартин опит като производител на професионални Фризьорски продукти от 1959. От 1996 г. също така участва в производството на специфично лечение козметика и парфюмерия.
Лабораторията е специализирана в: продукти за специфични грижи-коса за професионалния сектор; козметични професионални продукти за хигиена и лечение на лицето и тялото; потребителски парфюми-есенции вкусове и комбинации от етерични масла.
Активен изследвания и развитие за иновации специфични формули собствена марка, която се изисква от клиента в частен етикет. Специално внимание се обръща на опазването на околната среда дава приоритет на естествените вещества и растения и премахване на изпитванията върху животни. Качествено обслужване гарантирани клиенти се извършва при пълна безопасност и традиция. Прецизно обслужване и висок професионализъм "остават най-добрите гаранции за крайния потребител.

КАПИЛЯРНА БАНЯ ШАМПОАН КОНЦЕНТРАТ
-КАПИЛЯРНА КОМПЛЕКС КОНЦЕНТРИРАН ЛОСИОН

ПАДАНЕТО концентрирана оказа, за да изберете изследвания в рамките на природен комплекс. Съставът е силно концентриран и извличам и обогатен само растителни вещества спецификации "направи на ШАМПОАН и ЛОСИОН ЖИЗНЕНОВАЖНИ крушка в ЖИЗНЕНОВАЖНИ крушка лечение АМПУЛИ с особено активен и стимулирам" насочени изключително към грижата за аномалии в показанията на космената луковица и в частност за предотвратяване на загуба на коса. От съществено значение е подхранващ, който играе към корените на косата.
опаковка: -шампоан 250 ml в бутилка;
-лосион в 6 ml флакон по 13 кутии компютри.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy