elenco Aziende - HOME PAGE -

DERMOPURE - Sebocontrol
< FREE LIMIX BACK

Обработки - грижа за косата - FREE LIMIX


DERMOPURE - SEBOCONTROL
себум пречистване на лечение с екстракти от репей и глина
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 93041 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DERMOPURE - Sebocontrol
себум пречистване на лечение с екстракти от репей и глина

За борба с излишния себум, поради психо - физически стрес, атмосферни влияния и замърсяване, FreeLimix учи DERMOPURE, на себум регулиране пречистване на линия. В репей с неговите стягащи свойства нормализират бактериална флора на скалпа и предотвратява зачервяване и възпаление. Съвместната дейност на избраните компоненти (Birch Tree, какао и зехтин), укрепва и подхранва кожата на главата и косата, като им дава здрави, мека и блестяща. Глината е богата на минерали и микроелементи прилага процес на осмоза чрез който поглъща примеси и мъртви клетки от скалпа и дава на минерали, необходими за неговото съживяване.

. - 1 LIGHT FLUID DERMOPURIFYING : в случай на леко излишния себум, се прилагат преди шампоана като освежаващо и успокояващо
кутия: флакон с апликатор дюза 150 мл

- една глинена маска : използване на косата много тъп или много тежък. Нанесете върху суха или леко влажна коса, благодарение на свойствата на глината абсорбира примесите и баланси за производство на себум.
кутия:

- себум регулиращи Shampoo 2:. , за да се прилага след лечение 1 милион Light, ШАМПОАН DERMOPURE е ефективен препарат за почистване и има антисеборейни пречистване и нормализиране на бактериалната флора
кутия: 500 мл бутилки

- клей ШАМПОАН : шампоан себум регулатор с глина и репей. Той почиства кожата на главата и косата в дълбочина. Токсини и примеси от косата отиват зелена глина, което от своя страна продава минерали, които насърчават съживяването на косата и скалпа. Високото съдържание на силициев диоксид присъства в глината позволява леко ексфолиране и отстраняване на мъртви клетки, разкриването на нови такива и жизнени. Бележки обновяване и пречистване на глина се добавя към успокояващ и овлажняването на репей и dell'Hamamelis които предотвратяват раздразнение и зачервяване.
кутия: 250 мл


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy