elenco Aziende - HOME PAGE -

ТЕРМИЧНИ ХИДРАТИРАЩ ЛИНИЯ
< EMSIBETH BACK

Обработки - грижа за косата - EMSIBETH


ТЕРМИЧНИ ХИДРАТИРАЩ ЛИНИЯ
Спа лечение
   +39 0331 1706328
Download PDF

   View сайт
           Каталог виждал Visits: 23361 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
ТЕРМИЧНИ ХИДРАТИРАЩ ЛИНИЯ
Спа лечение

0th MUDTHERAPY
Съдържа термална вода пречистен и микронизиран предоставя топлинна глина, минерали и микроелементи за remineralise и детоксикацията на структурата на косата и скалпа.
опаковка: чанта на 40 мл.

ЧЕРВЕНОКРЪСТЦИ ОВЛАЖНЯВАЩ ШАМПОАН
Нежно почиства и овлажнява в дълбочина дава комфорт на суха коса е обезводнен и подчерта, което ги прави меки "брилянтен и лесна за разресване. Също така е подходящ за честа употреба.
опаковка: 250 и 1000 мл бутилки от 75 ".

2TH ХРАНИТЕЛНИ ТЕЧНОСТИ
Има ултра-пречистено съдържат благодарение на термалните омекотител за вода и обогатен с Aloe Vera пантенол и витамини C и e. подхранва и стимулира метаболизма на косата: условия и полирани им, което ги прави лесни за разресване.
опаковка: тръба на 250 и 1000 мл бутилки от 75 ".

2TH ОВЛАЖНЯВАЩА МАСКА
Ревитализираща и хидратиращи Спа лечение подходящ за всички типове коса без изплакване. Многофункционални маска на базата на термална вода пантенол "Алое и хидратиращ фактор, който възпроизвежда природен комплекс NMF (естествен хидратиращ фактор). Анти-пръскам ефект "подхранва и ремонти е даряването да гребен"копринен"блясък и мекота. Sles & парабен безплатно.
опаковка: бутилка от 150 мл.

ТЕРМИЧНИ
Източникът на Terme di Giunone (Caldiero-Верона) сертифицирани термална вода потоци от Министерството на здравеопазването за лечение на аномалиите в кожата, който съживява ТЕРМИЧНИ обработки, вкл. Е биоактивни вода, която подобрява красотата на косата и възстановява нов баланс, който дава здраве и жизненост. Водата на Юнона на благодарение на минерали и микроелементи присъстват хидратирани Йон на "remineralizes и реструктурира косата но също има успокояващ успокояващо и хидратиране на кожата на възпалителни". Юнона на водни бои с кал стимулира микроциркулацията, облагодетелстването на отстраняването на токсините.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy