elenco Aziende - HOME PAGE -

STEM - C
< EMMEDICIOTTO BACK

Обработки - грижа за косата - EMMEDICIOTTO


STEM - C
адювантна терапия
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 93541 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

STEM - C
адювантна терапия

базирани активна растителна стволови клетки грозде

STEM - C шампоан
STEM - C Fall шампоан почиства косата и скалпа. Тя се основава на активни растителни стволови клетки от грозде, които защитават кожата от раздразнение, често присъства по време на падането.
начин на употреба: Нанесете шампоан за мокра коса, леко се емулгира, изплакнете и повторете, като се остави в продължение на 5 минути. След това изплакнете добре и нанесете лосион преди STEM -C. Продължете да изсъхне.
пакет :. 250 мл тръба

STEM - C флакон
The флакон FALL STEM - C използва технологията на активни Грозде растителна стволови клетки, които действат на свободните радикали чрез даряването капилярна крушка -здравословен и по-млади.
Съдържанието Follucusan действа директно върху луковицата на косъма, правейки го по- често и здраво, така че на микроциркулацията на кръвта инжекции правилната храна за луковицата на косъма. Това е, което се случва с помощта на флакон STEM - C, който е защо е важно да се следват препоръчаните условия на употреба от Emmediciotto да получите отлични резултати с по-малко време. В същото време, обаче, ние трябва да се подчинява на правилата на тялото : вземете витамини, когато органът изисква от тях, е важно. Следвайте дневно в продължение на определен период от време. Тази формула работи добре за тялото и има отлични резултати за коса, която е защо лаборатории Emmediciotto препоръча да следват системата за кандидатстване за бързи и ефективни резултати както по време на падането и в превантивната фаза в енергизиращ скалпа фаза.
метод за използване : След измиване на косата с STEM - C шампоан против косопад, нанесете ампула STEM - C, разделяне на косата с пръсти и да го прилага директно върху корена. Лек натиск с пръсти с кръгови мода върху скалпа, така че да се извърши масаж шиацу. Съвети :
1) в случай на значителен коса е препоръчително да се използва всеки ден в продължение на около един месец.
2), за да се предотврати загуба на коса е препоръчително да се прилага най-малко три пъти в седмицата.
3 °) за уморена коса, тънка и чуплива, ние препоръчваме да използвате най-малко два пъти седмично в продължение на дълъг период от време (чудесно за енергизиране на косата и скалпа).
пакет :. флакон от 10 мл, кутия с 8 бр


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy