elenco Aziende - HOME PAGE -

STAMIKER
< DIKSON BACK

Обработки - грижа за косата - DIKSON


STAMIKER
растителни стволови клетки, кератин и бяла лупина
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 113508 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

STAMIKER
растителни стволови клетки, кератин и бяла лупина

• ремонт
• регенерация
• загуба превенция срещу алопеция

STAMIKER е революционна нова линия от SYSTEMCOIFFEUR лечение. Обогатен със стволови клетки и кератин, opera за ремонт и възстановяване на косата. Наличието на бяла лупина екстракт също играе спомагателно действие срещу косопад.
С STAMIKER влакно е засилена в нейната структура и стволови вродена съпротивлението на естествена коса; кожата възвръща перфектно hydrolipidic баланс и пълно благополучие; загуба на коса се противопоставя.
Високо-ПРОИЗВОДИТЕЛНИ активи:
• СТВОЛОВИ КЛЕТКИ, които повторно активиране на hydrolipidic баланс на кожата и съживяването на косата от корена. Тези, използвани в STAMIKER линия, получени от Люляк етеро маслен Vulgaris, известни като ЛЮЛЯЦИТЕ или serenella. Биотехнологичния процес екстракти от ин витро култура на тези стволови клетки, Verbascoside чиста активна съставка с високо антиоксидантно действие (4 пъти по-витамин С) и стареене.
• Кератин, че ремонти и презастроява произтича от самото сърце на влакната и по цялата дължина; Кератин, основната съставка на косата е протеин, който се състои от дълъг полипептид верига спирална структура, които съдържат аминокиселини, витамини и микроелементи, които проникват вътре кожичките, реконструира косата и затегнете на стъблото.
• ОТКЪС от бяла ЛУПИНА, ANAGELINE®, текстура и плът структурата, патентована субстанция подкрепа за предотвратяване на загуба на коса. Похвала реактивиране процес на косата цикъл и намаляване на последиците от алопеция, с демонстрация на клинични изпитвания.


NEWGEN ШАМПОАН
AntiAge регенериращо и ремонт шампоан предвижда едновременни действия на стволови клетки и кератин.
опаковки: бутилки от 250 и 1000 ml.

МАСКА NEWGEN
с растителни стволови клетки и кератин
Маска за повредена коса, крехки и бедни, действа в синергия с общо косата ремонт ШАМПОАН NEWGEN STAMIKER. Трансформира повърхността гладка и копринена въпроси.
опаковка: 500 ml. 250 astucciati от кораби and

ДЪЛБОКО ЛЕЧЕНИЕ
терапия за интензивна регенерация

Показан за третираните и оцветена коса слаби и крехки. Актове на скалпа и косата за общо регенерация и пълна реконструкция: скалпа хидратирана и подхранена; липиден баланс възстановени; засилени и жизнени корени; фибри се хранят и по-компактни и гъста капилярна структура; тонизиращи за предотвратяване на падане.
опаковка: флакони от 20 ml в клетка 6.

ОКОНЧАТЕЛНО ДОКОСВАНЕ
серумен подобрител последното докосване
Завърши и поддържа резултатите от лечение STAMIKER NEWGEN ДЪЛБОКИ лечение. Освен стволови клетки и кератин формулата е обогатена с пантенол (провитамин B5), който действа като видимо подобряване на външния вид на косата подчерта, повредени и чуплива коса. Косата блясък със светлина, блясък, меки и плавни, отново здрави и подмладена.
опаковка: кутия за подарък на бутилка от 100 ml.

DENSIFYNG ДОКОСВАНЕ
Уплътняващ протеините серумен подобрител

Уплътняващ протеините за естествена коса и цели, които изискват засилване на капилярна маса и densifying ефект. Обогатен със стволови клетки и кератин, попълва стъбло, texturizzandoli коса от корените до върха.
опаковка: кутия за подарък на бутилка от 100 ml.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy