elenco Aziende - HOME PAGE -

DIKSON ARGABETA ДО ФИНА КОСА
< DIKSON BACK

Обработки - грижа за косата - DIKSON


DIKSON ARGABETA ДО ФИНА КОСА
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 28811 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DIKSON ARGABETA ДО ФИНА КОСА

Деликатни продукти са тайната на vaporous ефекти ARGABETA линия за фина коса без обем. Чрез комбиниране на целулозата на прах и полезните свойства на сладък портокал етерично масло и масло от Арган, косата краища са volumizzati от сърцето на фибри от корена до върха. Целулозата на прах, при контакт с вода, увеличава по обем и, поставена върху косата, увеличава плътността на космената нишка, видимо подобряване на текстурата. Томът е консолидирана благодарение на сушене и гаранции за фина коса без обем сгъстяване и volumizing действие. Сладки Ориндж етерични масла и арганово масло защитава косата текстура, което ги прави блясък на изключителен блясък и неуловим мекота, а Sls свободен формули и ултра Софт текстури пълното съвършенство на лечение ARGABETA се прави безценен съюзник на красотата на фина коса без обем.

ARGABETA ШАМПОАН НАГОРЕ
Прах целулоза, сладко портокалово етерично масло и масло от Арган, характеризира се с перфектен алхимия сладък портокал етерично масло, арганово масло и прах целулоза, които в контакт с вода и се увеличава обема и плътността на космената нишка. ARGABETA до фина коса ШАМПОАН е идеален да очисти косата си деликатен и липсва обем, извършването inspessente действие и ободряващо и разкриващи изключителен блясък.
опаковка: бутилки от 500 ml и 250.

БАЛСАМ ARGABETA НАГОРЕ
Прахообразна целулоза, сладко портокалово етерично масло и масло от Арган. Тя се характеризира с лека текстура, гладка и крем, идеален за кондициониране, плът и сгъстяване на косата, разредител и без тяло. Целулоза прах, които при контакт с вода се увеличава обема и плътността на косата влакна, със сладък портокал етерично масло и арганово масло подобрява видимо и докосване на косата текстура и да ги обувки на гланц.
опаковка: бутилки от 500 ml и 250.

ARGABETA ОБЕМ СПРЕЙ НАГОРЕ
Прахообразна целулоза, сладко портокалово етерично масло и масло от Арган. Фина коса станат обемни и текстурирани благодарение на синергични действие на целулоза, сладко портокалово етерично масло и арганово масло. ARGABETA на VOLUMIZING СПРЕЙ не се претегля благодарение на единните последователност и ултра тънък изпаряване, че възстановява блясък коса без обем. Без изплакване.
опаковка: бутилка от 150 мл


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy