elenco Aziende - HOME PAGE -

DIKSON ARGABETA НАГОРЕ БОЯДИСАНА КОСА
< DIKSON BACK

Обработки - грижа за косата - DIKSON


DIKSON ARGABETA НАГОРЕ БОЯДИСАНА КОСА
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 27489 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DIKSON ARGABETA НАГОРЕ БОЯДИСАНА КОСА

Изискана селекция от естествени активни съставки и търсене на специфични съставки са обвити в цвят и третирана коса ARGABETA продукти нагоре. Синергична смес между кератин и хиалуронова киселина действа дълбоко в структурата на косъма, защитата и регенериращо тези оцветени и лекувани докато го разширява свежест и блясък на цвета отражения. Силни на техните специфични свойства, екстракт от червен Мак и Камелия масла и Арган засили подхранващи косата цвят и козметично действие, подкрепени от богатството и пълнотата на текстурата на всяка рецепта, която е в резултат на експерименти и изследвания продължават, изпълни обещаните резултати. ARGABETA до лечение за боядисана коса и третирани се състои от:
ARGABETA ШАМПОАН НАГОРЕ
С кератин, хиалуронова киселина, екстракт от червен Мак, camellia масло и масло от Арган характеризира се с богати и крем текстура за ултра ефективно действие върху боядисана коса. Микс от кератин и регенерира коса, хиалуронова киселина овлажнява и предпазва стареене, докато едновременни действия на екстракт от червен Мак и масла от Арган и Camelia удължава красотата на цвят и блясък на рефлекси.
опаковка: бутилки от 500 ml и 250.
ARGABETA НА МАСКА
С кератин, хиалуронова киселина, червени Макова екстракт, Камелия и арганово масло. Благодарение на своя компактен и кремообразна текстура е идеално място за боядисана коса на условие, запази си блясък и да ги мек и плътен. Микс от кератин и регенерира коса, хиалуронова киселина овлажнява и предпазва стареене, докато едновременни действия на екстракт от червен Мак и масла от Арган и Camelia удължава красотата на цвят и блясък на рефлекси.
опаковка: 500 ml и 250 тръби.
ARGABETA МАСЛО НАГОРЕ
С екстракт от червен Мак, Камелия масло, арганово масло и UV филтър е масло богати, плътни, месест текстура, идеален за боядисана коса и да се лекуват. Блясъкът на дълготраен отражения, цветът остава непокътнат и ефекта жилища микс, извлечени от червен Мак, Камелия масла и Арган осигурява защита и мекота без мазнина.
опаковка: 100 мл спрей бутилка без газ.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy