elenco Aziende - HOME PAGE -

PHYSIA СЛОЖНА СИСТЕМА
< DEMERAL BACK

Обработки - грижа за косата - DEMERAL


PHYSIA СЛОЖНА СИСТЕМА
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 25265 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PHYSIA СЛОЖНА СИСТЕМА

Скъпоценни етерични масла преливане на скалпа лечение система с високо професионално съдържание. Е подходящ за борба и забавят всички форми на изтъняване на място (остър) , действа в превантивни фаза където имало предразположеност към косопад: характерни механизъм на работа поток и ПОТОКА контролирани, действие прави подходящ за лечение на ковчег косопад проблеми независимо от секс, с, Екстра, към мъжкото такива.

Алфа разтвор
Функции: Район tossinica-активиране на микроциркулацията decongestion-защита и укрепване на стените на капилярите. Поток ефект: лосион, насочени към подобряване на търговията между фоликул и околните течности помага за премахване на клетъчните отпадъци и повишава хранителните доставки за фоликуларен матрица. Съдържа етерични масла с детоксикираща (лимон и евкалипт) за да стимулира decongestion на скалпа, стимулира (Чили и канела), за да подкрепят хранителни обмен между клетките и тъканите е успокояващ и защитни вещества за оптимизиране и ускоряване на възможностите на кораба. Без консерванти.
опаковка: 30 мл стъклена бутилка. 

ШАМПОАН ИНТЕРФАЗА
Функции: Нежната почистваща (не SLS или SLES)-подхранва и го прави лесно за разресване скалпа му пречистване на косата. Нежна формула е свободен на повърхностноактивните вещества, агресивни и уважение на физиологичното рН на скалпа. Подхранващ ефект, предоставена от млечен протеин прави стъблата, мека и лесна за разресване. С помощта на монетния двор етерично масло е известен със своите стимулиращи и ефективни масло от чаено дърво е идеален препарат за почистване пречистване на спецификацията е в случаите на прекомерна загуба на коса.
опаковка: 100 мл флакон с апликатор дюза.

ОМЕГА РАЗТВОР
Специфични за: засилване вашия капилярни стени пречистване и обновяване-5-алфа редуктаза модулация. Балотаж ефект: лосион тонизиращ ефект , след шампоан регулира кръвообращението и пазени ефективни област готови да отговарят на хранителните изисквания на космените фоликули.
опаковка: 30 мл стъклена бутилка.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy