elenco Aziende - HOME PAGE -

PHYSIA ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
< DEMERAL BACK

Обработки - грижа за косата - DEMERAL


PHYSIA ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
PHYSIA добродетелите на етерични масла
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 84827 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PHYSIA ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
PHYSIA добродетелите на етерични масла

PHYSIA Линията е основана през 2004 г. с намерението да се насърчи един нов начин на зачеване на продуктите за професионална употреба tricologico. Страстта и незаменим помощта на съвременни научни знания са довели до това, което за мнозина все още е недостижим : качествени продукти, които намират своите корени в уважението и съзнателно използване на суровините, че природата винаги ни дава. Качество, което тласна DEMERAL за лечение на външния вид на PHYSIAкато знак на почит към най-висок клас, които заслужават рокля най-малко ценен, тъй като те съдържатизработен от рециклируеми материали и са съвместими с околната среда.

NO алкохол. NO SLS. НЕ SLES
Етилов алкохолНатриев лаурет сулфат (SLES) и натриев лаурилсулфат (SLS) са агресивни вещества за кожата, тъй като те променят нормалните физиологични рН прави кожата чиста сигурностно сухолишени от естествените защитни сили и безпомощен срещу агресията на външните агенти. Други ефекти, приписвани на тези вещества са: дразнене на очите и кожатазабавено зарастване на ранизамърсяването на нашите органи и околната среда. Всички продукти в PHYSIA линиязачитане на благосъстоянието на нашето тяло и околната средане използвайте тези елементи, но се възползват от пране на фини естествени произход. Защо чистя не означава повече щетиБлагодарение на използването на етерични масла.

етерични масла: Какви са те
?Принципи са ароматниестествените комплекси от молекули, синтезирани от централи, използващи слънчева енергия и присъства под формата на малки капчици в листатав венчелистчетата на цветятав кората на плодав смолатав гората. Много мощни естествени веществас високо проникване и ефекти лесно проверимиетерични масла съдържат в тях активно, който е в енергията на слънчевата светлина и процеси подновяване. Трудността на обработването и големия размер на растителен материал е необходимо (мисля, че за да получите една капка етерично масло от роза отнема тридесет цветя)правят тези скъпоценни злато растителни масла, коитов продължение на вековеприродата продължава да ни даде. Използвайки свойствата на етеричните маслаОнлайн PHYSIA е фокусирана върху няколко конкретни действия, които всеки от тях разполага с: енергизиращиДетоксикацияпротив пърхотнормализиранетоуспокояващ. За да използвате у дома или в институция.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi