elenco Aziende - HOME PAGE -

АВТЕНТИЧНИ
< DAVINES BACK

Обработки - грижа за косата - DAVINES


АВТЕНТИЧНИ
линия за лице, коса и тяло, не парабени, силикони, изкуствени
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 105255 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

АВТЕНТИЧНИ
линия за лице, коса и тяло, не парабени, силикони, изкуствени

Органични шафраново масло е формулиран със смеси от биоразградими повърхностно.

АВТЕНТИЧНИ НЕКТАР ИЗМИВАНЕ
Нежно шампоан и овлажнител за коса и тяло: масло му текстура нежно почиства косата и тялото. Съдържа 98 % естествени съставки и органични шафраново масло е антиоксидант. Формулата не съдържа силикони "изкуствени"SLES"Paraben" сулфати и колче. Косата е мека и копринена тялото кожата мека и гладка.
опаковка: бутилки от 280 и 900 мл.

АВТЕНТИЧНИ ХИДРАТИРАЩ БАЛСАМ
Деликатен масло формула, която овлажнява и условията на косата и внимателно подхранва тялото. Съдържа 98 % от натурални съставки и органични шафраново масло. Балсам не съдържа парабени "Силикони" изкуствени цветове и колче. С органични слънчогледово масло за омекотяване и антиоксидантно действие; Органично масло от жожоба масло полиране "омекотява и успокоява и органични сусамово масло е богат на протеини и амино киселини с действие plumping. Кожата на тялото и косата блестяща и копринено мек "резултат" е мека и гладка.
опаковка: бутилки от 150 и 900 мл.

ПОДХРАНВАЩО МАСЛО
Овлажнява косата съвети особено дехидрирам и нежно подхранва лицето си "на деколтето и тялото. Съдържа 100 % естествени съставки и 30 % органични шафраново масло. Маслото съдържа няма изкуствени цветове Силикони и колче. С органични шафраново масло за мощен антиоксидант и за регенериране на кожата и органични слънчогледово олио с омекотяване и антиоксидантно действие; Органично масло от жожоба масло полиране "омекотява и успокоява и органични сусамово масло е богат на протеини и амино киселини с действие plumping. Кожата на тялото и косата блестяща и копринено мек "резултат" е мека и гладка. Изключително дълга коса е, маслото може да се прилага на дължини.
опаковка: бутилка от 140 мл.

АВТЕНТИЧНИ МАСЛО ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИТЕ
Нежна формула, която посочва, че хидратира и подхранва косата на лицето и тялото. Съдържа 98 % от натурални съставки и органични шафраново масло 2 %. Масло не съдържа парабени "Силикони" изкуствени цветове и колче. С органични шафраново масло за силен антиоксидант и кожата регенерация "гланцирана" органично масло от жожоба омекотява и успокоява и органични сусам масло е богато на протеини и амино киселини с действие plumping.
указания за употреба: прилага за суха коса с дължини и завършва преди шампоан "Оставете поне 5 минути или през нощта, ако косата, изискващи дълбоко подхранване.
опаковка: 200 и 1000 ml буркани.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy